Hvilken Skiftenøgle Skal jeg Skifte Bladene på Min 44 tommer Cub Cadet?

Hvilken Skiftenøgle Skal jeg Skifte Bladene på Min 44 tommer Cub Cadet?

I Denne Artikel:

Cub Cadet plæneklippere har skåret græsplæner siden 1961. Den oprindelige traktor blev produceret af International Harvester og havde et 38-tommers klippeaggregat. Fra 2011 er nyere Cub Cadets - fremstillet af MTD - tilgængelige som de mindre Series 1000 traktorer eller de større Serie 2000 enheder. Begge serier kommer med et bredt udvalg af skæredæk bredder. Det 44-tommers klippeaggregat var tilgængeligt på nogle 2000-traktorer, som 2206. Klingebladene på disse modeller kan fjernes til skarphed eller udskiftning, men du skal have den rigtige skruenøgle størrelse til knivfastholdelsesmøtrikkerne.

Bladkonfiguration

Den 44-tommer maskine dæk af en Cub Cadet græs traktor indeholder tre skæreblad, der er 15,94 inches lang. Bladene er fastgjort til spindler, der rager frem til undersiden af ​​dækket. Remskiver oven på spindlerne drives af et bælte, der får strøm fra en elektrisk kobling, der er monteret på klipperen.

Blade Beholder Bolt

Bladet holdes sikkert til en spindel på undersiden af ​​klippeaggregatet med en gevindmøtrik. Møtrikken tager en 1 1/8 tommer skruenøgle eller en 1 1/8 tommer stikdåse fastgjort til en skraldeøgle. Det anbefales ikke at anvende en justerbar skruenøgle, da møtrikets hjørner kan afrundes, hvis skruenøglen glider, hvilket gør det vanskeligt at fjerne eller udskifte møtrikken.

Udskiftningsmøtrik

Hvis du mister et af knivfastholdelsesmøtrikkerne, skal du bruge en udskiftning, der har en diameter på ¾ tommer, et tal på 16 tråde pr. Tommer og en klasse på 8. Ved hjælp af en møtrik af forkert størrelse eller klasse kan bladene løsne sig fra spindlerne, mens klipperen er i brug.

Udskiftning af blade

For at holde bladet fra at rotere, mens du forsøger at løsne fastgøringsmøtrikken, skal du kile en blok af træ mellem enden af ​​bladet og det nærmeste dækbaffel. Når møtrikken er løsnet med skruenøgle eller stikkontakt og skraløgle, skal du afmontere møtrikken med hånden, mens du holder bunden af ​​kniven op. Når møtrikken er fjernet, kan bladet sænkes fra spindlen og fjernes.

Pas på ikke at miste afstandsstykket, som er monteret imellem kniv og spindel. Udskiftningsblade installeres i omvendt rækkefølge. Sørg for, at siden af ​​bladet, der er mærket "bund" eller "græs" vender nedad, eller kniven ikke klipper græsset korrekt. Anbring en momentnøgle på møtrikken og stram den til det drejningsmoment, der er angivet i din Cub Cadet brugervejledning.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar