Hvornår er den rigtige tid til at lægge ned Moss Killer?

Hvornår er den rigtige tid til at lægge ned Moss Killer?

I Denne Artikel:

Friske græsplæner modstår uønskede moser.

Nogle gartnere dyrker grønne tæpper af mos med formål. Når de samme planter virker ubudne i et græsplæne eller andet område, kan de dog se ud til at være meget mindre attraktive. Mosser, som græs, spænder over mange plantegener og tusindvis af arter. De trives fra det amerikanske Department of Agriculture Plant Hardiness Zones 1 til 13. Forståelse for, at mosser vises, og hvordan man genvinder dit territorium fra dem, vil hjælpe dig med at holde områder mosfrit.

Hvorfor moser invaderer

Succesfuld kamp med moser i græsplænen kræver forståelse for, at mosser ikke dræber græsplæne. Når fattige vækstbetingelser spænder og svækker græsset falder det. Mosser bevæger sig ofte ind og overtager ledig jord. De kan overleve ufrivillige forhold, og selv producerer de deres egen mad. En tyk og sund græsplæne holder mosser og andre uønskede planter i stykker. Anvendelse af kemikalier til at modvirke mosser er en kortsigtet løsning. Underliggende problemer skal løses for at holde områder fri for mos på lang sigt.

Hvilke våben at bruge

Mosser er hårde, elastiske planter, der modstår almindelige græsmord og ukrudtsmidler. Effektive, jernbaserede kemikalier målretter moser, hvilket får dem til at tørre ud og dø. Gentagelser kan være nødvendige. Hvis du ønsker at dræbe mos i en græsplæne, skal du anvende jernholdigt sulfat, også kaldet jernsulfat, blandet med vand. Bland 5 ounces ferrosulfat med 4 gallons vand til hver 1.000 kvadratmeter græsplæne, du vil dække. Flydende applikationer dækker helt mos og virker hurtigere end granulerede produkter. Fordi jernprodukter pletter beton, pas på når sprøjtningen af ​​den jernholdige sulfat-vandblanding nær fortove og fundamenter. Nogle færdige produkter kombinerer mossedragere med gødningsgødning for at dehydrere mos og stimulere græsvæksten. Følg producentens etiketter på produkter præcist.

Hvornår skal man angribe

Mossedragere skal anvendes under mosens aktive vækstperiode for at være effektive. Mosser vokser meget lidt i sommermånederne, og størstedelen af ​​deres vækst sker i midten af ​​foråret og det tidlige efterår. I milde klimaer fortsætter de med at vokse gennem vinteren. Efter behandling af moser med et produkt skal de være tørre i mindst 48 timer. Brug af beskyttende øjenklædning, handsker og andet beskyttelsesdragt, når du bruger en spray er vigtigt. Ryd et område af børn og kæledyr, før du anvender et mosdræbende produkt, og hvis regn regnes, udsættes sprayingen. Ændring af vandingsplaner kan være nødvendigt for at holde et behandlet område tørt. Når 48 timer passerer, vand det behandlede område grundigt. Inden for syv til ti dage skal mosser blive sorte. Ryst det behandlede område for at samle de døde moser, og omvendt stedet med græsfrø, hvis det ønskes.

Sådan holder du din jord

Gendannelse af din torv til et godt helbred vil hjælpe dig med at holde overdelen over græsplæner. Hvis områderne er for skyggefulde til græs, skal du overveje at bruge skygtetolerante jorddæksler der i stedet. Mosser trives i sur jord, mens græsser er bedst i jord med højere pH-niveau. En jordprøve kan bekræfte, om der er behov for justeringer af dine torvområder, og hvilke næringsstoffer dit græsplæne mangler. Komprimeret jord skaber dårlig dræning, der giver moser et løft og svækker græs. Regelmæssig beluftning af en græs eliminerer komprimering og forbedrer plænenes helbred. Ved at tage enkle trin for at skabe sund græs er den mest effektive måde at holde græsplæner i skak.

Video Instruktioner: Dansk Karate Union.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar