Hvilke buske plantes jeg i en flod almindelig?

Hvilke buske plantes jeg i en flod almindelig?

I Denne Artikel:

hyldebær

Silt og organisk materiale bragt ved floden gør jorden af ​​en flodsplatte frugtbar og let at have i. Et par uger af forårsmængder kan dog afholde de fleste buske fra at vokse. Kig efter buske, der er tolerante for våd jord, og tjek også planter, der anbefales til "regentræer", områder skabt til at absorbere overfladeafstrømning.

Red-Stem Dogwood

Den rødstamme dogwood, Cornus stolonifera, er indfødt i det nordlige og vestlige Nordamerika og vokser normalt langs strømkanter. Det er tolerant over for både våd jord og gennemsnitlig fugtighed. Den mørkerøde bark af den nye vækst og de små gule blomster efterfølges af ornamental hvide bær. Rødstamme dogwood vil vokse 12 meter høj eller mere og spredes af underjordiske stængler for at gøre en tæt vækstmasse, selvom den let holdes mindre ved beskæring i det tidlige forår.

Busk Willows

Flere små willows gør fremragende buske til intermitterende våde områder. Prøv fisse Willows, Salix Caprea og S. Misfarvet. De vil efterhånden vokse til 20 fod i højden, men de kan holdes lavere ved at skære til jorden hvert andet eller tre år. Tommelfingeren af ​​de mandlige planter i det tidlige forår er deres store ornamental attraktion.

Den blå arktiske pil, S. purpurea, er en dejlig delikat busk med små blålige blade. Det hedder også lilla osier og Alaska Blue Willow. Arten vil vokse til 10 fod i højden, men en dværg sort er tilgængelig, der forbliver 3 til 4 meter høj.

hyldebær

Den amerikanske ældbærbær, Sambucus canadensis, er en mellemstor busk 6 til 8 meter høj med store, næsten tropiske blade. De brede klynger af hvide blomster i foråret efterfølges af blå-sort frugt, som er spiselig og ofte brugt til fremstilling af tærter, syltetøj og gelé.

Den røde elderbær, S. racemosa, er ens men lidt større og vokser 8 til 10 meter høj. Den røde frugt anses normalt at være uspiselig, selv om nogle mennesker hævder ellers.

druelyng

Sierra Laurel, Leucothoe Davisiae, er en opretstående lille busk med hvide klokkelignende blomster, der ligner dem af lyng, der vokser omkring 3 1/2 fod højt. Bladene er blanke og noget læderagtige.

Den hængende Leucothoe, L. fontanesiana, har lignende blade og blomster, men er mere buet og vokser 3 til 4 meter højt. Der er en række navngivne sorter, der er tilgængelige med attraktivt blomstrende blade eller mere rødlige blade.

Begge disse arter foretrækker delvis til fuld skygge og syre, løs jord.

Summersweet

Summersweet, Clethra alnifolia, foretrækker også sur jord og delvis skygge, men har fordelen ved at bære pigge af små duftende blomster i midten til sensommeren. Du finder nogle sorter med lyserøde blomster og andre med hvidt. Bladene bliver en attraktiv gul i efterår. Planterne vokser 4 til 6 meter høje, selvom de får skygge og en betydelig fugtighed kan nå op til 10 meter. Summersweet kan spredes af underjordiske stængler i klumper af stor størrelse.

Video Instruktioner: MVI 2623.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar