Hvilken slags gødning skal bruges i foråret?

Hvilken slags gødning skal bruges i foråret?

I Denne Artikel:

Der er mange typer gødning. Nogle er specielt formuleret til anvendelse i de varme sommermåneder, og andre er formuleret til anvendelse lige før vinteren begynder. Men der er ingen gødningsformler, der siger, at de specielt er formuleret til anvendelse i løbet af foråret. I foråret kommer din græs bare ud af sin vinterdvale. Alle andre planter gør det samme, herunder græsplæner og crabgrass. Kemisk gødning kan anvendes til at befrugte og forhindre ukrudt, og organisk gødning kan anvendes, hvis du ikke har nogen ukrudtsproblemer.

Weed Preventer

Anvendelse af gødning med en høj procentdel af kvælstof i det (25 procent eller derover), der også indeholder ukrudtsbestandige ingredienser, er fantastisk til græsplæner, der havde ukrudtsproblemer det foregående år, eller for græsplæner, der udvikler ukrudtsproblemer. Jo tidligere i foråret kan disse produkter anvendes bedre. Hvis din græsplæne har problemer med crabgrass, skal du også anvende en gødningsgødning, der indeholder en forebyggende ukrudtsbeskytter sammen med andre ukrudtsbekæmpende ingredienser. Crabgrass frø skal fjernes, før de begynder at vokse aktivt. Pre-emergent weed preventer tillader ikke ukrudtsfrø at begynde at vokse. Da de fleste crabgrass-sorter er årlige, forhindrer inaktivering af frøene fra det foregående år crabgrass-problemer i indeværende år.

Almindelig, enkel gødning

Der er gødning fremstillet af mange producenter, der kun befrugter plænen, når der ikke findes andre problemer med ukrudt og skadedyr. Følg samme programplan, som du vil følge i det tidlige forår, når du anvender en gødning med en ukrudtsbekæmpelse - når græsset begynder at komme ud af sovesal, er det tid til at befrugte. Påfør en gødning med et højt kvælstofindhold (25 procent eller derover) for at hjælpe græsplænen grøn op fra vintergulgrøn farve og begynde at vokse. Gødning vil hjælpe grønt græsplænen i tre til fire dage eller mindre.

Organisk Gødning

Forskellige husdyrgødninger gør store organiske gødningsprodukter, herunder ko, kylling og kalkun. Bat guano er også en fremragende gødning. Andre organiske gødningsstoffer omfatter fiskemel, benmel og blodmel. Benmel giver lidt kvælstof og meget fosfor, mens blodmeleret giver en masse kvælstof, lidt fosfor og en lille mængde kalium. Bat guano giver lignende gødningsfordele som blodmel.

Anvendelse af Gødning

Gødning er let at anvende med roterende eller drop spredere. Rotationsspredere springer granuleret gødning op til 5 meter væk fra sprederen. Dropspredere slippe gødningen ned direkte til plænen uden at smide den. Rotationsspreder gør meget hurtig arbejde ud af befrugtning af store områder, fordi dækningsområdet er ret stort. Da dropspreadere dråber gødning lige ned, skal du overlappe applikationsstier og gøre flere passager til at dække hele græsarealet. Nogle gødninger er tilgængelige i flydende form. Disse gødninger har dispensere, der er fastgjort til enden af ​​en haveslange og sprøjtes ud af applikatoren.

Vanding efter ansøgning

Græsplanter skal være fugtige, før der påføres en gødningsforebyggende gødning. Vandet gør det muligt for gødningen at holde sig til bladene af bredbladet ukrudt, så gødningsmediet kan træde i kraft. Vand ikke plænen eller anvend gødningen 24 timer før regnvejr. Påfør ca. ½ tommer vand for at gøre gødningen i vand godt.

Video Instruktioner: Gødskning om foråret.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar