Wand Flowers

Wand Flowers

I Denne Artikel:

Wand blomst i blomst.

Hvordan vokse Wand Flower

Wand blomst refererer til mange forskellige typer blomster. Men i dette tilfælde er blomstertræet Sparxis grandiflora. Stengelblomsten er en smuk forårs- og sommerpære, der er indfødt i Sydafrika, men vil vokse i mange forskellige hjemmearbejde med lidt omsorg. Wand blomster ser dejlige i vaser og har næsten ingen skadedyr. Hardy fra zoner 6 til 10, blomst blomster som varme og et tørrere klima for at blomstre.

Vælg en plet i din have til stavens blomster. De vokser godt i containere eller i jorden, så længe de har rig veldrænet jord og sol. De kan håndtere delvis skygge.

Plant din stavblomst i det tidlige forår, efter den sidste frost. Grave et hul omkring 3-4 inches dybt og 2 inches i diameter. Placer pæren i hullet, og luk løst med jord.

Vand prøveblomstløgene dagligt i fem minutter hver vanding. Sørg for at holde jorden fugtig, indtil pærerne spire. Derefter vand dem hver anden dag i 5 minutter en vanding. Vand dem en gang om ugen i 5 minutter hver vanding i løbet af efteråret og vinteren, når de er sovende.

SĂĄdan Prune Wand Flower

Trim falmede eller tørrede snor blomstrer ved stilken, hvor den gamle vækst møder det nye, hvert efterår efter den første frysning.

Trim tilbage falmede eller tørrede blade på bunden af ​​staven blomst i efteråret efter den første frysning.

Trim off falmede eller døde blomster, som de opstår året rundt.

Tilsæt kompost eller gødning til jorden, efter at du har beskåret blomsten for at stimulere væksten.

Trim hovedet efter den første blomst om foråret omkring to inches ned for at stimulere en anden blomst.

Video Instruktioner: MAGIC WAND TO FLOWERS.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar