Typer af hvid rose

Typer af hvid rose

I Denne Artikel:

Hvide roser tilføjer farvekontrast til en have.

En hvid rose kan være et show i sig selv, eller det kan visuelt intensivere farverne på andre roser i haven. Afhængigt af den kategori af rose, som gartneren vælger, kan hvide roser klatre op i en spal, danne en hække eller være en del af en skærehave. Som det er tilfældet med de fleste roser, skal hvide roser have fungicider, pesticider, gødning og ekstra vand for at fungere godt. For at gøre et vedligeholdelsesprogram enklere, skal du vælge hvide roser, der er sygdoms- og insektresistente.

'Hav skum'

En hvid busk blev først introduceret i 1964, rosen "Sea Foam" er udpeget som en jordlig rose af Texas A & M University Extension Service i sit roseprogram, hvilket tyder på, at "Sea Foam" er specielt sygdomsresistent og dets gødning og vand Behovene er mindre end for andre rosorter. "Sea Foam" vokser omkring 8 meter høj og 4 meter bred og har dobbelt ikke-duftende hvide blomster. Denne rose har blomstrer i hele sæsonen og er hårdfør i USDA zoner 4 til 9.

'White Dawn' Climber

"Hvid Dawn" klatringrosen var en introduktion fra midten af ​​det 20. århundrede og har vist sig i årtier siden dengang. Denne ros har en længde på 8 til 12 fod og har klynger af store, halv-dobbelte hvide blomster, der duftende. Undgå beskæring i de første to år efter plantningen, ifølge Missouri Botanical Garden. "White Dawn" kræver den periodiske anvendelse af et fungicid, et pesticid og en gødning for at holde rosen ser bedst ud. Beskær de brugte blomster for at opmuntre mere blomstrende. "White Dawn" er hårdfør i USDA zoner 5 til 9.

'Moondance'

"Moondance" er en hvid floribunda-rose valgt som en 2007-prisvinder for sin sygdomsresistens, hårdhed og farve af All-America Rose Selections (AARS), en organisation der tester roser. "Moondance" samt andre floribunda roser har blomster som hybridteroserne, men med flere blomstre klynket på stilken. Denne rose har en krydret duft og er hårdfør i USDA zoner 5 til 9.

'Mt. Hætte'

The 1996 All-America Rose Selection vinder, "Mt. Hood" er en elfenben-hvid grandiflora ros med en middel parfume. "Mt. Hood" og andre grandiflora roser har de store blomster af en hybrid te rose, men kortere stilker, antydning på deres hybrid te og floribunda parentage. "Mt. Hood" vokser til 5 fod, blomstrer det meste af sæsonen med brugt blom fjernelse og er hårdfør i USDA zoner 5 til 9.

'Hviske'

AARS beskriver hybrid te Rose "Whisper" som en "forbløffende" hvid rose, ærer denne sort en award i 2003. "Whisper" er også ganske sygdomsresistent, ifølge AARS. Blomsterne er 5 tommer brede på høje stængler og har en lys duft, Denne rose vokser i varmere klimaer og er kun koldhærdet til USDA zone 6.

'Gourmet Popcorn'

En hvid miniature rose vokser kun 18 inches, "Gourmet Popcorn" har halv-dobbelt blomster og er duftende. Ifølge Hjælp mig Find er "Gourmet Popcorn" en sundhedsbeskyttende hjemmeside for havearbejde til roser, clematis og peonies. Denne ros er ikke en hele sæsonblomstrer, men kan have en lejlighedsvis tilbagegangsperiode. Havecentre kan sælge denne rose under navnet "WEOpop" eller "Summer Snow." "Gourmet Popcorn" er hårdfør i USDA zoner 5 til 9.

'Snow Owl'

Indført i Tyskland i 1989, "Snow Owl" er en hvid hybridform af Rosa rugosa eller strandrosen. "Snow Owl" har al sin sejhed hos sin forælder, har dobbelte blomster og er duftende. Denne rose har en blomst af blomstre i det sene forår og en lejlighedsblomst senere i sæsonen. Også kendt som "White Pavement" rose, "Snow Owl" er ekstremt cold-hardy til USDA zone 3.

Video Instruktioner: Titanic- Rose's theme.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar