Typer af St. Augustine Grass

Typer af St. Augustine Grass

I Denne Artikel:

Gartnere har en række valg i St. Augustine græskulturer.

St. Augustine (Stenotaphrum secundatum) er en bred vifte af varme sæson græs med forskellige sorter, der meget anvendes i varme, frostfri og kystområder i USA. Nogle sorter som Raleigh fungerer godt i køligere områder, der oplever frost. Dens evne til at udfylde tykt, kvælse ukrudt, hurtig vækst og tolerance over for en bred vifte af jordtyper og salt, gør det til et populært valg med gartnere i hele regionen. Dens modtagelighed for skadedyr og sygdom gør det dog meget vedligeholdende.

Floratam

Floratam er den mest udbredte af alle St. Augustine-sorterne. Bladbladene er mørkegrønne og groft strukturerede, og gartnere skal slå i en højde på 3 og 1/2 til 4 inches i højden. Sammenlignet med andre St. Augustine sorter, har Floratam en lav skygge og kold tolerance. Det foretrækker og vokser bedst i varme, solrige forhold, der modtager cirka seks timers solskinsdag. I områder, der er udsat for årlige frost, forbliver græsset dvalende længere, hvilket forsinker forårets grønne proces. Herbicider indeholdende atrazin vil skade Floratam, når de anvendes i temperaturer over 85 grader Fahrenheit, ifølge University of Florida. Større skadedyr og sygdomme er chinch bugs og gråt blad plet.

Amerishade

Gartnere, der ønsker en dværgkultivar af St. Augustine, der kræver mindre klippe, skal bruge Amerishade i deres landskaber. Den har en langsomt voksende oprejst vane med dybgrønne blade. Det kræver klippning i en højde på 1 og 1/2 til 2 tommer for den bedste ydeevne og udseende. Græsset kræver klipning hver anden uge. Det tåler både skyggefulde og solrige forhold og fungerer bedst i frostfrie områder, da det har en lav tolerance for kulde. Den langsomme vækst gør det svært at genoprette fra vinterkill i forhold til andre St. Augustines sorter. Som andre græsplanter er Amerishade modtagelig for skadedyr, sygdomme og strå.

Raleigh

Gartnere, der lever i køligere områder, der oplever årlige frost og fryser, bør prøve Raleigh, da det er mere koldtolerant end andre sorter af St. Augustine græs. Den vokser bedst i tungere jordarter såsom ler eller organisk med lav pH. Bladbladene er mellemstore grønne og har en grov tekstur. Raleigh kræver klippning til en højde på 3 til 4 inches. Under varme sommertemperaturer har græsset en tendens til at være gul og langsom i vækstraten, da det foretrækker køligere temperaturer. Græsset er udsat for chinch bugs og brown patch og kan kræve anvendelse af jern under dets gulvning fase.

Video Instruktioner: st augustine grass care tutorial #1.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar