Typer af ankerbolte

Typer af ankerbolte

I Denne Artikel:

Ankerbolte bliver ofte kastet i våde betonplader til fastgørelse af vægge og armaturer senere.

Ankerbolte bruges til at fastgøre strukturer og armaturer til murværk. Lysposter, broreling og håndskinner er eksempler på genstande, der kræver ankerbolte, til at fastgøre dem sikkert på betonplader eller gulve. Derudover er vægge og trapper permanent fastgjort til betonplader og andre vægge under konstruktion ved hjælp af forskellige størrelser af ankerbolte. De fleste ankerbolte er mindst 1/2-inch i diameter for at give tilstrækkelig trækstyrke.

J- og L-krogbolte

J- og L-kroge ankerbolte har en bøjning i den ene ende for at gribe ind på beton eller murværk. Disse typer af ankerbolte er normalt kastet i stedet --- hvilket betyder at de sættes ind i betonen, så snart det hældes. Betonhærdningerne og fastgørelsen bevarer boltene på plads.

Hovedbolte

Hovedbolte er også støbte ankre. Et stort hoved i den ene ende af bolten holder ankerbolten på plads imod betonen. Boltene sættes på plads i vådbeton. Den gevindskårne del af forankringsbolten strækker sig over betonoverfladen til fastgørelse af en vaskemaskine og møtrik.

Wedge Bolts

Til installation i eksisterende beton eller murværk anvendes kile-type ankerbolte. Et hul boret i betonen holder kileankerbolten i position. En møtrik og fladskive tråd på den modsatte ende af bolten. Når møtrikken strammes, trækker kileankeret mod møtrikken, så kilen spredes ind i betonhullet og sætter sig fast på plads.

Video Instruktioner: Anchor Bolts - Modeling Techniques Using Tekla Structures.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar