Tobaksplanter

Tobaksplanter

I Denne Artikel:

Tobak er en effektiv og naturlig insektmiddel.

Sådan bruges tobakssaft til bekæmpelse af skadedyr i haven

De fleste haver, uanset om de er frugt, grøntsag, urt eller blomster, er modtagelige for skadedyrsproblemer. Haver er ikke de eneste områder med skadedyrsproblemer, da nogle insekter angriber træer og græs. Pesticider er tilgængelige, men de kan være dyre eller indeholde unaturlige kemikalier. En simpel løsning er at lave dit eget pesticid med tobak. Kemikalierne i tobak er et effektivt afvisende middel til de fleste insekter, larver og bladlus.

Fyld en 1-liters beholder med vand.

Tilsæt 1 kop tobak til vandet. Tobakken kan være i nogen form, uanset om det er rene tobaksblade, cigaretter eller røgfri tobak. Lad blandingen sidde i 24 timer, eller indtil vandet bliver lysebrunt.

Hæld vandet i en sprøjteflaske. Sprøjt vandet på områder med skadedyrsproblemer en gang om ugen.

Sådan høste tobak

Start høsten ca. 60 dage efter transplantation. Høsttobak går fra bunden opad. Hvert blad har et andet kemisk indhold baseret på dets position på stammen, og bladene modner i bunden først.

Brug en tobaksholder designet med små sæder på den til arbejderne. Sæderne kan justeres til en passende højde, så arbejderne kan vælge bladene fra bunden opad.

Høsttobak forlader om morgenen, efter at duggen tørrer. Dette forhindrer bladene i at komme vådt til hærdningsfaren. Du kan også vælge om eftermiddagen, når solen ikke er så stærk.

Pierce tobaksstængler til strengning på tobakspinde. Brug et tobaksspyd på en tobakspindes ende og træk stænglerne på stokken.

Saml stifterne og fjern dem til tobaksladen.

Luft helbrede tobakken i laden i ca. 8 uger. Dette tillader al fugt at frigives fra tobaksbladet. Det vil ændre farve i denne periode.

Hvor lang tid vokser en tobaksfabrik i et ĂĄr?

Tobak planter i marken.

Tobak (Nicotiana tabacum) er en årlig plante, der kan vokse op til 10 meter høj på et år, ifølge Floridata. Tobak er den vigtigste ingrediens til cigaretter, cigarer, tygger og i rør.

Video Instruktioner: Gl. Estrup-Haverne, Tobaksplanter/ PĂĄ Opdagelse Djursland/.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar