Sprue Trees

Sprue Trees

I Denne Artikel:

Norge Gran er nåletræer indfødte Europa.

Norge Spruce Growth

Det norske gran træ er blandt de mest tilpasningsberettigede. hårdeste og længstlevende grantræer i verden. Native til Europa og plantet over hele verden, træet er egnet til USDA plantning zoner 2 til 8, givet årlige nedbør på 20 inches eller mere.

Tidlig vækst

Norges gran træ vil nå op til 35 fod i højden på bare 20 år. På en gang blev den dyrket til jul / ferie træer, men tabte dens nåle for hurtigt efter skæring.

Langsigtet vækst

Den gennemsnitlige Norgesgran vokser til en højde på 130 fod over dens levetid. Træet når sin maksimale vækstrate på 2 fod om året mellem år 20 og 60.

Sprede

I løbet af sin levetid kan Norge Gran spredes op til 50 fod, da der er plads nok.

Root System

Rotsystemet er lavt og bredt. En 140 år gammel spruce skov i Europa havde en gennemsnitlig roddybde per træ på 12 inches.

Alder

I sit oprindelige klima kan træerne leve op til 400 år og vokse op til 200 meter høje i den nordligste del af sit levested. Træer, der vokser længere sydpå, er kortere.

Tilpasning

Norgesgran tilpasser sig ved at tilpasse sin vækst for at passe klimaet. Det er kortere i syd, længere og længere i nord.

Hvordan man vand en norge gran

Vand den norske gran i længere perioder med tørke i efteråret og vintermånederne.

Påfør vand til den norske gran på midten af ​​dagen. Dette giver tid til vandet at synke ned i jorden, før jorden fryser om natten.

Påfør 10 gallons vand for hver tomme af træstammenes diameter til jorden omkring træet.

Sug jorden til en dybde på 12 inches. Rotsystemet af store træer er lig med eller større end træets højde. Sørg for at dække alt dette område, der omgiver træet, når det vandrer.

Spred et 2- til 3-tommers lag af mulch på jorden, flere inches udad fra træets trunk. Dette vil hjælpe jorden med at holde fugt i længere perioder.

Sådan plantes en Norge Gran

Grave et hul til din Norge gran med skovlen. Lav hullet to gange så højt og dobbelt så bredt som rodsystemet.

Hæld vand i hullet og lad det sive i jorden.

Spred forsigtigt rødderne i hullet og dækk dem fuldstændigt med snavs. For at gøre dette effektivt skal du hælde snavs i hullet oven på rødderne og derefter forsigtigt pakke ned snavs. Når hullet er halvt fyldt med snavs, hæld i vand og lad det sive ned.

Fortsæt med at dække røttene til 1 tomme af stammen.

Pak snavs ned endeligt endeligt.

Video Instruktioner: Gunpla Tutorial : Removing parts from the sprue tree.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar