Southern Magnolia Varianter

Southern Magnolia Varianter

I Denne Artikel:

Sydlige magnolia blomster lugt af citrus og krydderi.

Mens den vilde form af sydlig magnolia (Magnolia grandiflora) vokser op ad 60 til 80 fod, kan gartnere foretrække en sort, der modnes til en mindre størrelse, der er bedre egnet til deres boliger. Michael Dirr fra University of Georgia bemærker, at over 150 sorter af sydlig magnolia er blevet rapporteret at eksistere, men mindre end 40 eksisterer stadig, og endnu færre er tilgængelige. Vokse dem i US Department of Agriculture hardiness zoner 7 til 10.

Bracken er Brown Beauty

Dette træ bærer blade med bølgede kanter og en særlig blank grøn farve med rustne brune undersider. "Bracken's Brown Beauty" er blandt de mest koldhårede, der vokser godt i USDA zone 6, ifølge "Dirrs Trees and Shrubs for Warm Climates." Denne magnolia vokser 30 til 50 fod høj og 15 til 30 meter bred ved modenhed.

Claudia Wannamaker

Et massivt træ, op over 50 meter højt og 30 fod bredt på modenhed, "Claudia Wannamaker" udvikler flere grene og et mere udsmykkede og maleriske udseende, som det aldre.

Edith Bogue

En anden sort velegnet til køligere dele af USDA zoner 6 og 7, "Edith Bogue" bærer grene, der har tendens til at modstå brud under tungt snefalds vægt, ifølge Michael Dirr. Den når 30 til 40 fod høj og 15 til 20 fod bred i alderdommen.

Greenback

Selvom den uudfordrede variant navn "Mgtig", kan det gå ved det mere brugervenlige varemærke navn, "Greenback." Dette træ vokser 30 meter højt og kun 12 meter bredt, hvilket gør det til et bedre valg for byhave eller for en høj hæk.

Lille perle

Vedblivende producerer en overflod af blomster fra forår til sommer, får "Lille perle" fordel blandt mange gartnere og landskabsdesignere, især da den modnes ved 20 til 30 fod høje og omkring 10 meter brede. Blomster gør endda et spredt udseende til efteråret, hvis vejret er mildt. Senere blomster er dog mindre, fra 3 til 6 inches i diameter.

Victoria

Denne sort har sin oprindelse i British Columbia, Canada i 1930'erne. Løvet har god modstand mod vinterfrost, hvilket gør "Victoria" til et populært udvalg i det amerikanske Pacific Northwest samt Centraleuropa. Den vokser 20 til 26 fod lang og 12 til 18 meter bred.

D. D. Blanchard

Nogle gange kaldes simpelthen "Blanchard", denne sort kommer fra North Carolina og har blanke grønne blade med en underside, der er mere orange end rusten brun. Modning ved 40 til 50 fod høj og 25 til 30 fod bred, "D. D. Blanchard" producerer ikke et stort antal blomster som andre sorter af sydlig magnolia.

Video Instruktioner: Star magnolia Stellata Bonsai tree.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar