Silver Maple Tree Sygdomme

Silver Maple Tree Sygdomme

I Denne Artikel:

Sølv ahorn er hurtigt voksende skygge træer.

Et hurtigt voksende udvalg af ahorn, sølv ahorn (Acer saccharinum) er et mellemstor løvtræ, der ofte lever i mere end 130 år. Den vokser bedst i fugtige forhold langs strøm og flodbredder, flodbredder og kanter af søer. Det sælges ofte som tømmer sammen med rød ahorn. På grund af sin attraktive løv og hurtig vækst vane, er det bredt plantet som en ornamental i byområder. Saven af ​​sølv ahorn er blevet indsamlet til brug i ahornsirup, selv om dens saft indeholder mindre sukker end den mere almindeligt anvendte sukker ahorn.

Verticillium Wilt

Verticillium vilde (Verticillium albo-atrum) er en stamme sygdom, der kan forårsage pludselige død af sølv ahorn træer. Symptomer omfatter gulning og afbinding af blade på nogle få grene eller endda hele træet. Bladkanter ruller indad, inden de bliver brune, hvis træet er stærkt inficeret. Verticillium vilje er svært at udrydde, og det bedste forsvar er at plantebestandige sorter. Fuldstændig fjernelse af inficerede træer vil i sidste ende kontrollere sygdommen lokalt; verticillium vil ikke overleve mere end 3 år i jorden uden værtsplante. Der er opnået en vis succes med kemisk kontrol, selvom disse måske skal anvendes professionelt for at være effektive.

skiveplet

En svampesygdom, der rammer mange sorter af skygge træer, anthracnose (Gloeosporium spp.) Angriber alle sorter af ahorn træer. Symptomerne begynder som rødbrune læsioner, som derefter sammenblandes og dræber store områder af det berørte blad. De unge skyder og efterlader derefter skrumpe og mørke. Alvorlige infektioner kan føre til afbinding. Sygdommen er spredt i foråret til ny vækst fra tidligere inficeret væv. Den bedste måde at kontrollere anthracnose er at fjerne faldne blade og kviste, som reducerer populationer af sygdommen, der overvintrer. Fjern døde kviste og grene og forbedre luftcirkulationen ved selektivt at klippe ud overfyldte grene for at lade luft ind i midten af ​​træets baldakin. Hold din sølv ahorn i godt helbred ved at vandre og befrugte regelmæssigt. Sunde sølv ahorn træer vil komme sig lettere fra en alvorlig infektion end dem under stress.

Shoestring Root Rot

En almindelig svampesygdom, der påvirker eviggrønne og løvfældende træer over hele verden, kan shoestring rotrot (Armillaria mellea) i mange år leve på rødderne af sin værtsplante uopdaget, indtil den producerer sin svampekamp på bunden af ​​træet. Træet vil tidligere udvise reduceret vækst med gullige blade og kvistdybde, herunder træet pludselig eller gradvist døende. Udseendet af tan svampe i bunden af ​​det inficerede sølv lønn træ er, hvad der skelner denne sygdom fra andre med de samme bekymrede blade og kviste symptomer. Bestræbelserne på at kontrollere spredningen af ​​denne sygdom har vist sig ineffektive på grund af den brede vifte af rhizomorphs, der spredte disse svampe.

Video Instruktioner: SQUIRREL SNOW HOLE.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar