Seattle Garden Ideer

Seattle Garden Ideer

I Denne Artikel:

Seattles klima er fint til havearbejde.

På grund af sit ry for regn kan du måske tro, at intet andet end vandplanter vil vokse godt i Seattle, men faktisk får byen ikke mere nedbør end Atlanta, Washington, D.C. eller New York City. Have ideer og muligheder vrimler på grund af Seattle's tempererede klima. Beliggende i USDA plantningszone 8a, har Seattle milde vintre og solrige tørre somre, der giver ønskelige vækstbetingelser for et varieret sortiment af planter.

spirea

Bridal wreath spirea, S. vanhouttei, er et alsidigt valg til Seattle haven.

Alsidig spirea beviser sig nyttig i Seattle haver som et fundament plante eller hæk eller som et supplement til den flerårige have. Små til mellemstore, producerer den løvfældende kaskad busk en overflod af blomster om foråret og sommeren. Blomster af rødt, hvidt, pink eller gul skelner forskellige sorter. De kan optræde som klynger, som i den klassiske brudekrone eller som fjedrende pigge i enderne af hængende stængler. Størrelsen på busk afhænger af dens art og varierer fra 2 til 10 fod i højde og bredde, så rumplanter i henhold til deres forventede modne størrelse. Medmindre din jord er meget dårlig, er ændringer ikke nødvendige. Plant spirea i fuld sol og mulch for at bevare fugt og hjælpe med at styre ukrudt. Nedbør på mindre end 1 tommer om ugen er utilstrækkelig, så planlæg på vanding, hvis regn er knappe. Beskær som nødvendigt for at fjerne døde eller ødelagte grene.

Blå anis salvie

Den løst strukturerede flerårige, Salvia guarantica eller blå anis salvie kan vokse til at være 3 til 5 meter høj og lige så bred. Det virker i en række Seattle haverplaner, fordi den giver højden bag på en grænse og blander sig godt sammen med enårige og andre stauder og buske. Tubular blomster skaber prangende 10-tommers pigge fra tidlig sommer til efterår og kommer i nuancer af blå og lilla. Blå anis salvie, som ikke lugter som anis, gør det godt i fuld sol til delvis skygge. Undgå for meget skygge, da det vil forårsage leggy, floppy stængler. Denne salvie har moderate vandkrav, men du må muligvis vand i de varmeste sommermåneder. Sommerfugle og kolibrier elsker disse blomster og vil besøge dem ofte i løbet af sæsonen.

Impatiens

Impatiens blomstre selv i skyggen.

Evergreen flerårige Impatiens wallerana vokser som en årlig i Seattle's køligere klima, og intet slår det for non-stop, levende farver. Især nyttigt under spredning af træer og andre skyggefulde pletter, impatiens blomstrer, hvor intet andet vil. En overflod af sorter findes der tilbyder mange farver og single eller double petal stilarter. Bladene kan være solidgrøn eller tyndt med hvid eller lilla. De fleste sorter vokser fra 8 til 24 inches i højde og bredde og i en afrundet formation. Impatiens foretrækker frugtbar, fugtig jord og vilts dramatisk, når den mangler tilstrækkeligt vand. Det supplerer andre skygge-elskende planter som bregner, hostaer og coleus og blomstrer prolifically indtil de dræbes af frost. Prune, hvis stængler bliver fede og overgroede.

Video Instruktioner: Soundgarden - Spoonman.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar