Saltvand oversvømmelse af egræer

Saltvand oversvømmelse af egræer

I Denne Artikel:

Egetræer kan blive hårdt ramt af overdreven salteksponering.

Egetræer er symboler på styrke og udholdenhed i landskabet. Den løvende eg vokser i skovene eller er plantet som en skygge eller prydetræ i hjemhaven. De lobede blade er en unik og klassisk træk ved træet, ligesom de capped nødder kaldes acorns. Oaks af en sort eller en anden findes i næsten alle områder af United Sates. Nogle egetræer har saltsprøjtetolerance og kan endda modstå lidt saltjord, men fuldstændig nedsænkning af rødderne og bagagerummet i saltvand kan være farligt.

Jordmætning

De majestætiske eger i Galveston, Texas, blev oversvømmet af saltvand fra orkanen Ike i 2009, og flertallet kunne ikke reddes. Det for store salt, der blev efterladt i jorden, forgiftede langsomt træerne, og saltspray fra indlandet oversvømmede beskadiget løv og træagtig vækst.

Overdriven salt begrænser egetræets evne til at optage ferskvand og stunter og reducere vækst og kraft. I stedet optager rotsystemet af eg salt, der ikke hydrerer og nærer.

Virkninger på reproduktion

Kraftig oversvømmelse og de efterfølgende tilbagevendende oversvømmelsesvande fjerner plantens frø, før de kan spire. De, der har spundet, er i så mættet tilstand, at salt af oversvømmelsesvand vil forbrænde løvet og babyplanten vil blive kvalt. Eikekorn, frugt og frø af egetræet er ingen undtagelse. De fleste æbler vil blive transporteret i havet med oversvømmelse vandkonjunktur eller vil finde jorden ufrivillig for spiring både fra vandmætning og saltholdighedsaspekter.

Komponenter af salttoksicitet

Salt består af natrium og chlorid. Begge elementer er giftige for planter. De to elementer adskilles i vand og natrium absorberer vand, som kunne gå til planten. Natrium reducerer også niveauer af andre vigtige næringsstoffer som magnesium. Træødder absorberer kloridet, der går ind i træets vaskulære system og forstyrrer fotosyntese og klorofylproduktion. Den samlede effekt er en gradvis reduktion i egetræets helbred.

Hydric hængekøjer

Hydriske hængekøjer er sædvanligvis oversvømmede områder med sumplignende skovegenskaber. Der er to typer: præriehydrisk hængekøje og den kystnære hydriske hængekøje, og begge oplever virkningerne af total nedsænkning i vand på træer. Kysthængekøjer er grænser mellem havet og den alluviale skov. De oversvømmes ofte, og de resulterende stigninger i havets overflade vil betyde endnu mere saltopløsning. Swamp laurel eg gør det bedre i stærkt saltvand jord og overdrevent våd jorden, men levende egetræer har brug for tørre jord og er negativt påvirket af salt eksponering.

Salttolerante Oaks.

Graden af ​​eksponering og længden af ​​oversvømmelse til et egetræ vil påvirke dets saltvandstolerance. Rød eg viser en vis grad af accept salt salt eksponering som hvid og pin eg. Willow og engelske egetræer kan kun tolerere salt spray. Flere hårdtyper af egetræer kan overleve virkningerne af jord salthed og salt spray. Disse omfatter Bur eg. Selvom nogle egetræer kan håndtere begrænset eksponering, vil ethvert træ, der ikke er strengt et kystprøve, have kumulative effekter af overbelastning og toksicitet i saltvand.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar