Pool Shade Ideer

Pool Shade Ideer

I Denne Artikel:

Skyggefuld udendørs pool

Puljer kan være en populær måde at bekæmpe svingende sommertemperaturer på, men selv lounging i vandet under bagesolen kan være ubehageligt. Skyggefulde pools hjælper med at opretholde kølige, behagelige vandtemperaturer og tilbyde svømmere en følelse af privatlivets fred. Uanset om du inkorporerer poolskygge lige ind i dit landskab eller vælger at købe en fremstillet markise, skaber et skyggefuldt poolområde en følelse af cool afslapning for boligejere og gæster.

Skygge træer og landskabspleje

Pool skygge kan bygges lige ind i landskabspleje ved at placere et udvalg af skygge træer langs kanten af ​​?? poolen. Vælg træer, der ikke mister betydelige mængder af løv eller store frø. Poplars, ahorn og bjergetræer er bedre valg end eg eller palmer, der producerer og dråber store nødder. Placer store træer langt fra hinanden for at undgå rodforstyrrelser. Konsulter med en professionel landscaper at vælge den bedste planteplads, så din pool vil blive skyggefuld, men beskyttet mod forvridning på grund af underjordisk vækst. På grund af deres højde er skygge træer den bedste mulighed for en overjordisk pool. Injordiske pools kan skygges med høje buske. Installer et naturligt hegn sammensat af boxwood eller forsythia omkring en inground pool for at give lav skygge.

Markiser og baldakiner

Hvis din pool er direkte ved siden af ​​dit hjem eller en anden struktur, overveje at købe en baldakin eller markise, der strækker sig over poolen fra strukturens taglinje. Enkel klæde markiser støttet af metal eller træ bjælker giver permanent skygge for en del af en inground pool. Dyrere markiser omfatter inddragelige versioner. Retractable markiser kan rulles ind eller ud for at styre mængden af ​​sollys på poolen; de er enten viklet manuelt på ledninger eller styres af en fjernbetjening. Sådanne tilbagetrækkelige canopies giver mulighed for større kontrol over poolvandstemperaturen, men de kræver professionel installation og er ofte en af ​​de dyreste muligheder. Markiser er normalt ikke en ideel mulighed for overjordiske pools, fordi de typisk ligger på højden af ​​husets taglinje.

Bærbar skygge

Opret bærbar nuance til en pool med standard fritstående paraplyer. Placer en række liggestole eller gårdhaveborde langs siden af ​​en inground pool. Fix store klud paraplyer tæt på siddepladser klynger. Når de ikke bruges af solbadere, skal du flytte paraplyerne tættere på poolens kant for at skygge vandets omkreds. Paraplyer er ikke en mulig mulighed for overjordiske pools, fordi de mangler den højde, der er nødvendig for at give tilstrækkelig skygge.

Skærmrum

For optimal skygge skal du opbygge et skyggeværelse omkring din pool. Skygge værelser er mest almindeligt parret med inground pools, selvom specialværelser kan oprettes omkring små overjordiske pools. Et skyggerum er en fritstående struktur, der omfatter skærm eller glasvægge og et uigennemtrængeligt tag. Nogle skygge værelser tilbyder total skygge med et solidt tag, mens andre tillader noget sollys gennem taget via farvet glas eller plast tag. Skygge værelser er normalt bygget som en udvidelse af et hjem, selvom de kan bygges til at tilbyde skygge til en pool væk fra hjemmet. På grund af den omfattende bygning og installation forbundet med et skyggeværelse, kan de være en dyr løsning.

Video Instruktioner: Laid in the Shade - Foursome S3 (Ep 7).

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar