Planter, der lever om vinteren

Planter, der lever om vinteren

I Denne Artikel:

Med en bred vifte af planter, der blomstrer eller producerer bær under det kolde vejr, kan husgartnere nyde et farverigt landskab i vinterens døde. Ved at plante bare de rigtige planter i efteråret, kan du nyde en vinterhave fyldt med livlige farver og interessante teksturer. Planter, der lever om vinteren, omfatter blomstrende stauder, buske og grunddæksplanter, hvor hver type giver unikke egenskaber til at skabe en dejlig vinterhave.

Vinter stauder

Vinter stauder begynder at give farverige blomster så tidligt som i januar og fortsætte til slutningen af ​​marts. Den passende navngivne hvide snedæppe blomstre i januar og producerer en delikat klokkeformet blomst. En anden vinter stauder er sne krokus med kopformede blomster til rådighed i en lang række farvevalg. Andre kolde klima planter til en vinterhave omfatter den sene blomstrende vinterjasmin med sine lyse gule blomster; Camellia med lyserøde, røde eller hvide blomster; hellebore, kendt som vinterrosen; og icicle pansies i en overflod af farver opdrættet specifikt til at blomstre i koldt vejr.

Blomstrende vinter buske

Når det kommer til dejlig farve, en vidunderlig duft og unikke blomster, er hekselhestbusken en af ​​de bedste koldklimaplanter. Med blomstrer, der begynder i oktober, er blomstringen ideel til at slukke vinterhavevisningen. Den Cornelian Cherry er en anden busk at overveje for sine små gule blomster, der blomstrer i februar og marts. Også tilbyder dejlig bronze vinterløv er nandina, en stedsegrøn med blonderlignende løv, der ligner bambusblad. Andre blomstrende vinter buske er vinter lyng og viburnum tinus.

Koldt Vejr Groundcover Planter

Selvom jordbundsplanter vokser tæt på jorden, gør de dejlige dekorative skærme for at accentere din vinterhave. Den populære gaultheria tilføjer en fantastisk farve om vinteren med sine røde bær, der giver en god kontrast til det eviggrønne blade. Et andet godt valg er John Proffitt bordet bjergis plante med sine lilla tyndede blade og fantastiske fuchsia blomster. Den frodige uldige timian gør det også godt at tolerere kolde temperaturer.

Video Instruktioner: Den Tropiske Have om vinteren 2016..

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar