Planter, der blomstrer hele året i Californien

Planter, der blomstrer hele året i Californien

I Denne Artikel:

Plant en række blomstrende planter for at holde farve hele året rundt.

Flere indendørs og udendørs planter vil blomstre hele året rundt i Californien. Udendørs planter blomstrer året rundt i varmere dele af staten, mens andre bliver nødt til at vinde inde. Du bliver nødt til at give planterne optimal pleje og sørger for passende mængder næringsstoffer og vand, så planterne kan forblive sunde nok til at producere blomstrer året rundt.

Hibiscus

Hibiscus producerer store farverige blomster, der tiltrækker sommerfugle og kolibrier.

De store 5- til 6-tommer brede blomstrer af løvhibiskusplanten blomstrer hele året rundt i de mere tempererede områder i Californien. Planterne gør det godt, når de plantes i haver eller store containere. Hibiscus kan overleve i nærheden af ​​et solrigt vindue, hvis koldt vejr kræver, at du bringer dem inde i korte perioder. Vækst i optimale forhold, planterne kan vokse til højden af ​​et lille træ på 15 meter høj. De fleste baghaveprøver har tendens til at klare sig på ca. 6 fod og kan trimmes i en hæk. Hibiscusens blomster findes i nuancer af rød, orange, gul, pink, fersken og lavendel. I områder, der ikke oplever frost, kan planterne blomstre udendørs hele året rundt.

petunia

Petunier findes i solide og varigated farver.

Den alsidige petunia vil give farve året rundt i de mere tempererede klimaer i Californien. Det gør det godt udendørs om foråret, sommeren og efteråret. Petunia er ekstremt tolerant for køligere vejr, men vil dø af hvis ramt med direkte frost. Petunier vinter ikke godt indendørs. Planterne sælges i forskellige dele af landet som både enårige og flerårige. Petunier producerer en trompetformet blomst til rådighed i en bred vifte af farver. Ifølge National Gardening Association er lilla blomstrende sorter det hårdeste af alle de tilgængelige farver. Planter er tilgængelige i den klassiske tætte buskform eller i nye efterfølgende sorter.

Afrikansk violet

Afrikanske violer kommer i mange forskellige farver.

I områder i Californien hvor vinterbesøg hvert år kan der findes en god alternativ året rundt i den afrikanske violet. Disse planter stammer 100 miles syd for ækvator og trives i områder, hvor konsistente temperaturer forbliver mellem 60 og 70 grader Fahrenheit. Med ordentlig pleje og ensartede mængder filtreret lys kan den afrikanske violet, som findes i en række farver, producere blomster hele året rundt. De gør bedst, når de placeres i nord- eller østvendte vinduer, men må muligvis flyttes i de varme måneder, når lyset fra disse retninger kan være mere intens. I tempererede områder i staten har afrikanske violer været kendt for at klare sig godt i beskyttede verandaer eller terrasser, hvor der er filtreret lys og forholdsvis konsistente temperaturer. Plant de afrikanske violer i lerpotter. De gør det godt, når rod er bundet og er let at forplante.

Video Instruktioner: 3 MARKER CHALLENGE ON SLIME! | We Are The Davises.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar