Pecan Tree Facts

Pecan Tree Facts

I Denne Artikel:

Pekantræet kan vokse til massive størrelser under de rigtige forhold, og træet er en vigtig art i USA og andre steder med hensyn til de lækre nødder, den producerer. Universitetet i Floridas Institut for Fødevarer og Landbrug Sciences hjemmeside hedder pecan kommer fra samme familie af træer som den sorte valnød og hickories. Pekantræer vokser langsomt og tager lidt tid, før de producerer deres nødder, men gør fremragende skygge og landskabspleje træer til steder, hvor de har plads til at vokse.

Størrelse

Floridata hjemmeside siger, at nogle pecan træer under perfekte forhold kan vokse til højder på omkring 180 fod, med en 7 fod i diameter trunk. Imidlertid er de fleste meget mindre med det gennemsnitlige pecantræ i 70- til 100 fods rækkevidde og besidder en 3 fods bred base, ifølge National Audubon Society Field Guide to Trees. Pecantræer har sammensatte blade, med bladets centrale stamme så længe som 20 inches og de 11 til 17 folder på denne stamme i området fra 2 inches til 7 inches i længden.

Geografi

Pecan er indfødt til den rige og frugtbare jord, der findes i Mississippi-dalen. Træet vokser indfødt fra østlige Iowa til Indiana, og så strækker området sig sydpå til Louisiana, Texas og nordlige Mexico. Pecan er imidlertid en introduceret art i Deep South, da klimaet der passer til træet. Faktisk producerer de sydøstlige stater som Georgien nu de mest pecannoner til kommerciel brug. Sydvesten har også set en hurtig stigning i arealet afsat til pecan træer. Pekannøtter er også vellykkede transplantationer i dag i lande som Sydafrika, Israel og Brasilien.

Identifikation

Et pecan træ tager form af en vase, som den udvikler, med en bred, afrundet top og massive lemmer. Pekantræets løv resulterer i masser af skygge til jorden nedenfor og vil skifte fra gulliggrøn om sommeren til alle gule i efterår. Barken varierer fra lysere brun til grå og bliver furrowed og fuld af højder som træet modnes. Den aflange pecanødder vil være så lang som 2 inches og har en kort spids tip i den ene ende. Møtrikken har en tynd brun skind, der spalter langs fire sømme for at vise den lysebrune møtrik inde.

Vækstbetingelser

Texas A & M University Horticulturist Extension site siger det ideelle sted for pecantræer er langs vandløb og floder, da jorden er dyb og vand er rigeligt. Grunne jord er et problem for pecantræer, da arten har et dybt og stort rodsystem til at give prøven tilstrækkelig fugtighed. Pekantræer kræver fuld sol at vokse, men selv i de bedste indstillinger kræver pecan fra 15 til 20 år, før de begynder at producere nødder. Pekannøtter tolererer heller ikke frysende temperaturer godt.

Overvejelser

Der findes så mange som 500 separate hybrider af pecantræet. Kultiverne er forskellige i hvor mange kg. af pekannødder, de kan producere og i størrelsen af ​​pecanødderne. Andre faktorer, der skal overvejes, når man vælger en pecan-cultivar, er smags- og olieindholdet i møtrikkerne, hvor tykke skallerne vil være, hvor længe træet vil tage for at begynde at producere nødder, og hvor immun mod sygdomme hybriden er.

Video Instruktioner: TexasSymbols:The State Tree.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar