Pear Tree Classification

Pear Tree Classification

I Denne Artikel:

Pærer er populære frugter.

Saftigt og sødt, pærer er en sen-sommeren godbid for mange gartnere. De har en lang historie i både Europa og Asien, med spor fundet i både Neolithic og Bronze Age sites. Kultiverede pærer er som de fleste frugter hybrider af forskellige vilde arter, der er blevet udvalgt til størrelse og smag. Der er også pærer dyrket kun for deres blomster, såsom Callery pæren, Pyrus calleryana.

typer

Alle pærer er medlemmer af slægten Pyrus, der er tæt relateret til æbler, quinces, hawthorns og mountain ashes, alle medlemmer af en division af rosenfamilien. Der er mere end 30 arter af pærer indfødte til områder fra Vesteuropa og Nordafrika på tværs af hele Asien.

Historie

Pærer var sandsynligvis tæmmet på omtrent samme tid for 3.000 år siden, både i Europa og Asien. Frugten af ​​mange vilde pærer er ret spiselig, og forsætlig plantning af træer ville have været en naturlig udvikling fra indsamling af vildfrugt. Europæiske pærer, Pyrus communis, synes at være en hybrid af to vilde arter, P. kaukasien og P. nivalis. Den asiatiske pære, der undertiden hedder japansk eller orientalsk pære eller Nashi (det japanske ord for pære), er en dyrket sort Pyrus pyrifolia, der sandsynligvis hybridiseres med P. ussuriensis, begge indfødte i Kina.

Europæiske Pæreegenskaber

Den europæiske pære har den klassiske pæreform, bred i bunden og smal øverst. Kødet, når det er modent, er blødt og smeltende. Hvis det får lov til at modne på træet, er frugten underkastet kernefordeling og er svært at vælge uden blødning. Pærerne er generelt plukket noget grønt og må modnes af træet.

Europæiske Pæresorter

Bartlett er en af ​​de mest kendte sorter, selv om der er 20 til 25 sorter tilgængelige. Disse omfatter Bosc, Kieffer, Beurre d'Anjou, Red Bartlett og Summer Beauty. Hver har frugt med lidt forskellige karakteristika og kan have varierende resistens mod sygdom. Laxton's Superb, for eksempel, var populær i England, men er blevet forladt på grund af dens modtagelighed over for ildskimmel.

Asiatiske Pæreegenskaber

Asiatiske pærer har frugt, der er rund og ser meget ud som et æble. Tekstur er skarp og æbleagtig, selv når den er moden. Frugten modner godt på træet og bliver plukket, når den er voksen.

Asiatiske Pæresorter

Der er omkring 20 sorter af asiatiske pærer, der primært dyrkes i Kina og Japan, selvom de bliver mere populære i USA. Der er tre generelle typer: dem med rund frugt og grønlig gul hud, dem med rund frugt og bronze-russet hud, og dem, der er pæreformet grøn eller bronzehud. Nijisseiki, med gulgrøn hud, er en af ​​de mest populære sorter.

Video Instruktioner: How to Germinate Pear Tree From Seeds Quickly and Easily (2017) - Grow Pear Tree Cheaply.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar