Ornamental Blomstrende Plum Træer

Ornamental Blomstrende Plum Træer

I Denne Artikel:

Ornamental blommer er værdsat for forår blomster og lilla blade.

Selvom flere sorter af prydplommen sælges i hele USA, dyrkes de fleste for lignende egenskaber. Hardy til solrige områder i zone 5 til 8, Prunus cerasifera er et relativt kortlivet, lille træ, som generelt ikke når 25 fod højt og bredt. Blomster og blade farve giver året rundt interesse og kontrast til andre haver og buske. Ornamental blommer er noget modtagelige for vilde og bladspot sygdomme, bladlus, larver og andre insekter, der typisk angriber frugt og nødder træer.

atropurpurea

Den oprindelige lilla blomme, 'Atropurpurea', viser rubinfarvede nye blade, der skifter til lilla, og til sidst bronsgrøn i slutningen af ​​sommeren. Hvide til lyserøde blomster blomstre i slutningen af ​​vinteren til det tidlige forår, før bladene dukker op. En til 3 tommer frugter, der tiltrækker fugle, men slip om sommeren, følg blomsterne.

nigra

Bladerne af sort Myrobalan Plum dukker også op rødt, men har en dyb lilla farve hele sommeren. Forårets blomster er lyserøde. Hardy til zone 9 og i stand til at nå højder på 30 fod, 'Nigra' er et større træ mere egnet til dybere områder i syd.

Newport

'Newport' Lilla bladplum er mere bredt tilpasset end andre sorter. Hardy til zone 4 til 9, det blomstrer i dele af det nordøstlige og midterste, såvel som det nedre syd. Hvide til lys-rosa foråret blomster giver plads til lilla-bronze nye blade. Sommerløv farve er mørk lilla. Et noget kortere træ vokser det sjældent højere end 20 fod.

Krauter Vesuvius

Også hårdt til zone 4 til 9, 'Krauter Vesuvius' ligner vækst og vane til 'Newport', men adskiller sig i sommerbladets farve, som er en mørk lilla til sort. Forårets blomster er lyserøde. 'Krauter Vesuvius' er også mindre tilbøjelige til at producere rodet frugt om sommeren.

Video Instruktioner: Chapter 17 - Candide by Voltaire - Arrival of Candide and his Valet at El Dorado.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar