Orange Træer

Orange Træer

I Denne Artikel:

Hvilken type Orange Tree vokser hurtigst?

Det hurtigste dyrkede appelsintræ producerer ikke spiselige appelsiner egnet til menneskeføde. Frugten er grøn og humpede og spises af egern. Træet betragtes faktisk som en busk med tornede grene, der kan nå højder på 20 til 40 fod.

Det hurtigste dyrkede appelsintræ producerer ikke spiselige appelsiner egnet til menneskeføde. Frugten er grøn og humpede og spises af egern. Træet betragtes faktisk som en busk med tornede grene, der kan nå højder på 20 til 40 fod.

Interessante fakta for Florida State Flower

Videnskabelige klassificering

Orangeblomsternes videnskabelige navn er Citrus sinensis. Blomsten falder ind i kongeriget planta, division magnoliophyta. Blomstens klasse er magnoliopsida, og dens ordre er sapindales. Det er medlem af familien rutaceae, genus citrus og arter seninser.

Beskrivelse

Orange blomstre blomster er smĂĄ og hvide, med voksagtige kronblade. Der er fem kronblade og fem sepals per blomst. Hver blomst har 20 til 25 stamceller i midten, arrangeret i en kompakt spiral. Orange blomster er meget duftende, med en distinkt citrus duft.

Bloom Time

Appelsiner vokser på træer i løbet af efteråret og vinteren. Blomsterne produceres af træet i løbet af foråret, og hver indikerer et punkt, hvor en appelsin vil udvikle sig senere på året. Hver forår fremkommer blomstrer i klynger på op til 6 blomster pr. Klynge.

I madlavning

Orange blomster giver en mild citrus smag, når de anvendes til madlavning. Blomsterne skal anvendes inden for 4 timer efter at de er hentet fra træet for at nyde den mest smag. Blomsterne bruges i salater og desserter. Før du spiser, skal du fjerne sepals og stamen.

Andre anvendelser

Den eneste statsblomst, der bruges til at lave parfume, er appelsinblomsten. Blomstens æteriske olie bruges til at tilføje duft til colognes og toiletartikler. Appelsinblomsten bruges også til at lave urtete.

Hvordan dyrkes orange træer i Colorado

Begynd at arbejde med dit planteskov i sin lille beholder. Transplant træet hvert forår til en større krukke, indtil den er i en beholder omkring størrelsen af ​​en whisky tønde.

Hold orangentræet i et sydvendt vindue om vinteren eller andre koldt vejrperioder. Flyt træet og containeren til et sted, hvor det vil komme sol hele dagen i midten af ​​foråret.

Vand orange træet ofte. Sug det så snart den øverste 1/4 tommer jord føles tør.

Mist træet hver morgen og hold det i en stor pande fyldt med grus og vand for at skabe et fugtigt rum omkring appelsintræet.

Gød træet regelmæssigt med en afbalanceret gødning. Følg emballagens befrugtningsinstruktioner for blomstrende planter.

Flyt det pottebrænde indendørs i temperaturer på mindre end 45 grader F.

Hvor lang tid tager det at dyrke et orange træ?

Det tager et appelsintræ omkring tre år efter plantningen for at begynde at bære frugt og 27 år for fuldt modne. De vokser omkring en fod om året.

Inspicer navlen orange træet for døde, syge eller beskadigede træ. Dødt træ vil være skørt og vil ikke svinge med vinden. Sygdomme og beskadiget træ vil bære fysisk misfarvning eller deformitet. Dette træ skal fjernes for træets sundhed.

Skær bort døde, syge og beskadigede træer ved at skære det ud ved bunden eller skære det tilbage til en Y-krydsning, hvilket kun efterlader sunde træer. I mellemstykker spritz dine beskæringsværktøjer med desinfektionsspray for at undgå at sprede bakterier til andre dele af træet.

Prune væk store grene, der krydser fra den ene side af træet til den anden. Disse grene kan gnide sig mod andre lemmer og understrege træet. De giver også skygge til grenene nedenfor, hvilket er dårligt for frugtproduktion.

Tynd baldakinen ved at fjerne lemmer fra overfyldte områder for at muliggøre bedre lysindtrængning. Fjern lemmer, der vokser lodret og lemmer, der krydser andre grene. Snip dem af ved bunden uden at skære ind i bagagerummet eller oprindelsesgrenen.

Klip grønne juvenile skud, der kommer ud af grene og stammen af ​​navle-orange-træet.

Hvordan man identificerer orange træer

Overhold træets samlede højde. Et appelsintræ når en gennemsnitlig størrelse på 25 fod høj og 15 fod bred.

Orange træblad

Vælg et blad fra træet og lug det. Orangentræbladene har en sød, sur duft.

Orange blomst

Vælg en blomst fra træet. En appelsinblomst vil have fem hvide, aflange kronblade og være meget duftende. Brug et forstørrelsesglas til at se på stødmændene. Tæl antallet af stammerne. En appelsintræblomst har mellem 20 og 25 stamceller med iøjnefaldende støvler.

appelsiner

Vælg et stykke frugt fra træet. Appelsiner er orangefarvede med tykke skind. Når huden er skrællet væk, vil der være gul-orange pulp inde i frugten, der er meget saftig.

Typer af skadedyr på appelsintræer

gren af ​​økologisk orange træ

Mider

mange citrus rustmider pĂĄ blad

Den citrus rustmide er en fælles skadedyr findes på appelsintræer. Denne væsen vil få blade til at falde, før de skal, og forbruge frugt, blade og stilkene, der findes på appelsintræer.

Skalinsekter

to citrus sne skalaer pĂĄ stammen

Citrus sne skala er et insekt, der er kendt for at angribe de træagtige dele af et appelsintræ. Den Florida røde skala er et andet skala insekt, som vil spise frugt og blade, mens den lilla skala skrider op i sap fundet i appelsintrægrene og frugt.

uldlus

mælkebug på stammen

Melbugten viser sig at være en dobbelt trussel mod appelsintræer.Disse insekter kan påvirke træet ved at spise frugten, mens det stadig udvikler sig, og de producerer også et stof, som fremmer væksten af ​​visse svampe, der gør ondt i træet.

mellus

whitefly larver pĂĄ planten

Hvidfuglens larvestage vil dukke op på undersiden af ​​appelsintræblader og vil fortære deres saft. Disse fejl gør også forholdene ret til en form for skadelig skimmel for at etablere sig på bladene.

Andre

bladlus pĂĄ gren

Citrusfuglen, bladlusen og larveformen af ​​svalget-tailed sommerfuglen er også alvorlige orange skadedyr. Frugtflugten betragtes også som et skadedyr af disse træer, ligesom den gravede nematode.

Hvor lang tid tager det en Mandarin Orange Frugt til Ældre?

Ældre mandariner spænder fra gul-orange til dyb rødt.

Mandarin appelsinfrugt modnes flere måneder efter, at træerne blomstrer om foråret. Willowleaf træer har moden, gul-orange oktober og november frugt. King mandarin appelsiner fra Vietnam tager meget længere tid, udvikler en dyb orange hud mens modning i februar og marts. Satsumakulturer modner mellem oktober og december. (

Dværg Orange Træer Vækst Information

Miljø

Dværg appelsintræer har brug for drænet sandbund. De har brug for fuld sollys, men kan godt fungere i delvis skygge, hvis det er nødvendigt.

Plantning

Container-dyrkede dværg appelsintræer bør repotted hvert andet år. Flyt træerne indendørs, når vejret bliver koldt, og hold dem væk fra træk.

Voksende

Dværg appelsintræer bør kun vandes, når jordens overflade er tør. De bør befrugtes hver fjerde til seks uger i vækstsæsonen.

Beskæring

Beskæring af døde grene, kviste og lemmer hjælper træerne med at producere ny vækst og holde sig sunde. Prune så snart du mærker død eller syg vækst, der tager næringsstoffer væk fra sunde dele, hvilket gør dem svagere og tilbøjelige til infektioner.

Problemer

Dværg appelsintræer kan angribes af citrusrødmider, Texas citrusmider, skala insekter, mollusker, hvide fluer og citrus sortefugle. Sygdomme omfatter fedtet plet, dieback, stamcellerrot, canker og rødme.

Hvornår plantes du Orange Træer?

Orange træer kan plantes når som helst. Det er dog bedst at plante om efteråret eller vinteren for at lade det blive etableret før de varme forhold på sommeren.

Hvad er oprindelsen af ​​Valencia Orange Trees?

Historie af Citriculture

Citriculture er dyrkning af citrusfrugter, såsom appelsiner, citroner og grapefrugter. Citrusfrugter blev dyrket som prydplanter i Italien i løbet af det første århundrede. Udøvelsen af ​​voksende citrus træer faldt i senere år, men blev genoplivet i 1400-tallet af araberne.

Flyt til Valencia

Historiske ressourcer adskiller sig fra, hvem der først transporterede appelsiner til Valencia, Spanien. Nogle referencer siger, at araberne eller italienerne tog appelsiner til Spanien i midten af ​​1400'erne, mens andre hævder, at portugisiske var de første til at tage appelsiner til Spanien i 1500'erne.

Valencia, Spanien

Ved 1600'erne begyndte folk at bruge appelsiner til medicinske formål og som mad. Velhavende boligejere i Valencia voksede appelsintræer i deres haver eller i orangerier - konservatorier bygget specielt til citrus træer.

Flyt til den nye verden

Spanske conquistadors bar oransfrø til den nye verden i 1600'erne, hvilket førte til oprettelsen af ​​appelsinlunde i Peru og Chile. Senere transporterede en englænder, Thomas Rivers, appelsintræer til Florida, hvor mange appelsinlunde allerede var etableret.

Valencia Appelsiner i dag

Valencia appelsintræer er de mest almindeligt dyrkede appelsintræer i verden. De dyrkes i Fjernøsten, Middelhavet, Sydafrika, Australien, Sydamerika og Caribien. De Forenede Stater fører til produktion af appelsiner, med Florida, Californien og Texas som de bedste producerende stater.

SĂĄdan Prune et Mock Orange Tree

Vent til at beskære et Mock Orange Tree, indtil alle træets blomster har blomstret og lidt visnet. Skær ikke Mock Orange træet efter den sidste juli, da træet går i hvile i august, rådgiver Garden Seeker.

Hold frisk skarpe beskæresaks i en 45 grader vinkel til hver trægren for at skære. Prune en tredjedel af hver for tiden blomstrende gren. Træet kan se lidt tyndt ud, men ny vækst kommer tilbage til næste års blomstrer.

Skær en tredjedel af de gamle grene ud af Mock Orange. Beskær dem tæt på træstammen. Gamle grene er tykkere i diameter og hårdere i tekstur end det nuværende års nye vækst.

Vand bunden af ​​træet med 1 til 3 tommer vand (indtil jorden er våd, men ikke soggy).

Beskær dit Mock Orange træ hvert år. Årlig beskæring øger planteblomstrømmen og tilskynder til ny vækst, ifølge University of Illinois Extension og Garden Seeker. Gartnere føler sig nogle gange i stand til at slagte Mock Orange ved at beskære den, indtil de ser de nye vækstskudd og øget blomvolumen det følgende år.

SĂĄdan Prune Ornamental Orange Trees

Forbered en spand med 3 dele vand og 1 del blegemiddel til rengøring af dine beskæringsværktøjer mellem snit.

Fjern eventuelle døde, beskadigede eller syge grene fra ornamental appelsintræer. Dyp dine beskæringsværktøjer i blegemiddelet og vandspanden mellem hver udskæring af syge grene for ikke at sprede sygdommen til resten af ​​træet.

Fjern eventuelle suger, vandspirer eller krydser grene ved bunden af ​​grenen.

Prune tilbage nogen over at nå grene for at opretholde den buskede form og størrelse af ornamental appelsintræer.

Hvilken tid pĂĄ ĂĄret laver Valencia Orange Trees Flower?

Valencia-appelsintræer vil blomstre i maj, men hvis de vokser indendørs, kan de blomstre hele året, selv i december.

SĂĄdan Prune Lewis 'Mock Orange

Skær let Lewis 'mock orange i det tidlige forår.Lewis 'mocke orange bør være let beskåret af døde grene for at holde sin form og fremme ny vækst. Døde grene ophobes i bunden af ​​bushen og kan fjernes forsigtigt med dine handsker. Hvis disse grene ikke kommer let ud, skal de være på plads på bøsningen.

Ryd al den døde vækst fra jorden omkring Lewis 'mock orange hvert år. Dette vil muliggøre bedre jordabsorption omkring planten.

Prune alle gamle grene hvert tredje år for at gøre plads til yngre grene. Ved brug af beskæresaks snu 1/4 af de ældre, mere modne grene til at udsætte nyere grene til solen. Pas på ikke at afskære nye grene, der bliver skinnere og grønnere.

Trim forsigtigt for at holde den ønskede form af Lewis 'mock orange. Afhængigt af hvor planten befinder sig i haven, vil du måske afrimme overskydende grene hvert år for at gøre plads til andre planter.

Fjern alle klip og kassér dem, eller hugg dem op for at bruge som mulch i din have.

Er appelsinen en frugt eller en grøntsag?

En appelsin er en citrusfrugt.

Orange er en citrusfrugt, der primært produceres i staterne Florida, Californien, Texas og Arizona. Appelsinen kan spises på en række måder, herunder skrælning og spise den rå, kombinere den med andre frugter som bananer og ananas for at lave frugtkopper, trække saften til drikke eller bruges som garniture til andre retter.

Hvad er den gennemsnitlige størrelse af et orange træ?

Orangentræets miljø vil påvirke dets størrelse.

Den gennemsnitlige størrelse af et appelsintræ varierer afhængigt af arten, plantemiljøet og den generelle pleje. De fleste appelsintræer er mellem 25 og 50 fod med en afrundet krone, ifølge Purdue University.

Video Instruktioner: For jeg er en abe IKKE ET ORANGE TRÆ!.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar