Min Hayward Navigator Vacuum Stoppede Moving

Min Hayward Navigator Vacuum Stoppede Moving

I Denne Artikel:

Et Hayward Navigator-vakuum holder en grundbunden pool ren.

En swimmingpool i jorden kan samle snavs på bunden og i filteret, når dit Hayward Navigator-vakuum stopper med at bevæge sig. Dette vakuum kan programmeres til at bevæge sig langs siderne og bunden af ​​din pool og støvsuge det for at holde vandet fri for snavs, blade og andre genstande. Visse pool liners og slidte dele kan stoppe dit Hayward Navigator vakuum fra at flytte. Du kan muligvis fejlfindte vakuumet selv og gemme på et serviceopkald.

Støvsugere, ikke klatrer

Vinyl pool liners på ground pools har meget skarpe vinkler, hvilket gør det umuligt for Hayward Navigator vakuum at klatre væggene. Kontroller typen af ​​poolforing, du har, hvis vakuumet kun bevæger sig langs bunden af ​​poolen og siderne af tragten. Vakuumet vil stoppe med at bevæge sig, hvis du manuelt forsøger at løfte det for at rense væggene i en vinyl pool liner. De fleste normale snavs og snavs falder til gulvet i en grundbunden pool med en vinylforing. Væggene ophobes ikke meget snavs.

Slangeskader

The Hayward Navigator vakuum leveres med flere sektioner af vakuumslange. Selvom det er fristende at opbevare disse slanger i en sammenklemt konfiguration, kan det være at kinkes slangen. Eventuelle afrundede eller kinkede slangesektioner kan standse vakuumet, når det er blevet monteret igen og sat i puljen. Slangesektionerne skal opbevares i en lige position. Slangerne og vakuumet bør også fjernes fra puljen, når du superchlorinerer, choker din pool med kemikalier, eller tilføjer gaschlor til din pool for at undgå skader på vakuumslangerne.

Sko Slid

Skoene på bunden af ​​Hayward Navigator-vakuumet er en del af fremdrivningssystemet, som bevæger vakuumet. En slidte sko er angivet ved forsvindingen af ​​skoens slidindikator. Denne linje er en anden tekstur end fundet på resten af ​​sko. Det bliver gradvist slidt væk med vakuumanvendelse. Udskift skoene ved at dreje vakuumet på hovedet. Pry hver slidt sko løs med en skruetrækker. Våd hver ny sko først, og indsæt derefter det lille indlæg i det lille hul på vakuumet og det store indlæg i det store hul.

Du kan annullere garantien på et Hayward Navigator-vakuum, hvis du selv prøver nogle større reparationer. Forsøg på at udskifte kofangeren kan dog forårsage et endnu mere alvorligt problem. Af og til kan en erstatningskofanger forstyrre navigationssystemet, hvilket får dit vakuum til at stoppe med at bevæge sig. Hvis du udskifter navigatorkofangeren, og systemet ikke bevæger sig, er det muligvis ikke muligt at dække et serviceopkald, hvis dit vakuum stadig er under garanti. Har en kvalificeret serviceperson erstatter kofangeren i stedet for dig.

Video Instruktioner: Hayward Pool Vac XL (Navigator) Tips & Troubleshooting.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar