Store blomsterkliproser

Store blomsterkliproser

I Denne Artikel:

Klatreroser er ofte midtpunktet i en have. Disse sorter producerer tykke, stive dåser, der kan vokse til 15 meter lange, når de understøttes af en trellis eller et hegn. Der er hundreder af sorter af klatrerroser, fra miniaturer til hybridtea til floribundas, med alle farver og rækkevidde af blomstørrelser fundet i buskroser. Du kan også vælge din blomster størrelse, fra små klynger af blomster til store blomster så store som din knytnæve.

'Abraham Darby'

"Abraham Darby" rosen er en rig abrikos-pink med hints af en gylden farve. Denne klatrer, som er sygdomsresistent, producerer flere blomster gennem hele sæsonen. Det trives i US Department of Agriculture hårdhed zoner 5 til 10. Hver duftende dobbeltblomst kan nå 5 inches, med mere end 100 kronblade. 'Abraham Darby' er resultatet af at krydse klatreren 'Aloha' med floribunda 'Gule Pude.' Den kan nå op til 10 meter høj.

'Modig'

Ifølge Heirloom Roses blev "Courageous" navngivet "for at ære de modige flyvere fra både Royal Air Force og US Army Air Corps, der tjente" i Anden Verdenskrig. Dens dybe røde, stærkt duftende blomster har mere end 50 kronblade og når op til 4 inches på tværs. Den vokser i USDA zoner 5 til 10. 'Modig' er en gentagelsesblomstrer, der kan nå 6 til 8 meter høj.

'Desire' kys

'Kiss of Desire', også kendt som 'Harlekin', har store, fuldt dobbelt blomster, der kan nå 4 inches. De store blomster, der når 4 tommer på tværs, er bløde hvide men toppede og kantede med lyse rødt. De er gentagne blomstrer og laver fremragende snitblomster. En kraftig dyrkere, den kan nå 12 meter høj. 'Kiss of Desire' trives i USDA zoner 5 til 9.

'Altissimo'

'Altissimo' har fløjlsrige, blodrøde blomster med lyse gule stammer. Dens store, enkelt- eller halve-dobbelte blomstrer når op omkring 5 tommer med en lys krydderlignende duft. Mens 'Altissimo' er en moderat klatrer, skal den trænes tidligt, eller det bliver for stift, ifølge Rhode Island Rose Society. Denne hårdføre og sygdomsresistente rose vokser i USDA-zoner 5 til 9.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar