Landskabspleje ideer, der er sikre for hunde

Landskabspleje ideer, der er sikre for hunde

I Denne Artikel:

Er det muligt for kæledyr og haver at eksistere fredeligt? Dette er et vigtigt spørgsmål for en hund ejer at spørge. Det kræver forskning og omhyggelig planlægning, men du kan være en hundeejer og en gartner. Hundens sundhed og sikkerhed bør altid være den første overvejelse, når man vælger planter og havebrugsprodukter, da nogle kan være giftige eller endog dødelige, hvis de spises af en hundefæller.

hardscaping

Brug hardscaping - nonplant indretning i et landskab - for at tilføje interesse og skønhed til et hundevenligt landskab. Den gennemsnitlige hund kan ikke ødelægge eller indtage fastgørelsesvægge, stier, stenbænke og store klipper. Design en fast væg til din have omkring hundens størrelse og race. Nogle mindre racer, såsom miniature pinscher, har skrøbelige knoglestrukturer og skal beskyttes mod fald.

Vedligeholdelse

Brug naturlig mulch, der ikke vil skade en hund, hvis den indtages. Blade og woodchips er både øjenpleje naturlige muligheder. Læs ingredienslisten omhyggeligt på kommercielle fliser. Vælg en sort, der er fri for farvestoffer og ukrudtsdæmpere, der kan skade kæledyr. En fordel woodchips har over blade er, at woodchips er ofte ubehageligt for hunde at gå på. Dette kan dog forhindre ham i at løbe igennem eller tage ophold i en skønnet blomsterbed.

Planter

Måske er det vigtigste ved at planlægge et landskabsdesign omkring en hund at tage hensyn til plantens toksicitet. Mange almindelige planter i haver og blomsterbed er giftige for en række dyr, herunder hunde. Hosta forårsager for eksempel kvalme og opkastning, hvis en hund indtager det. Dette er en forholdsvis mild toksicitet i forhold til den persiske lilje, som forårsager de samme symptomer ud over svaghed og anfald. Besøg Cornell University Department of Animal Science hjemmeside, ansci.cornell.edu, for en søgbar database af planter, der er giftige for hunde.

Nogle ikke-giftige planter hundeejere kan overveje omfatter klatring begonia, babyens tårer, koral klokker, dag liljer, snapdragons og nogle sorter af daisy, herunder gerbera, afrikanske og blå tusindfryd. Andre sorter af tusindfryd er giftige for hunde. Bambus, derimod, tilføjer en Zen-lignende kvalitet til landskabspleje uden at risikere hundens sundhed og trivsel. Til skyggefulde områder skal du overveje at plante ikke-toksiske bregner som aspargesbregnen og Boston-bregnen.

Video Instruktioner: The Great Gildersleeve: Fishing Trip / The Golf Tournament / Planting a Tree.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar