Italiensk have ideer

Italiensk have ideer

I Denne Artikel:

En italiensk have er en helårshave, der ikke er afhængig af farve til dens egenskaber. En dramatisk kontrast i lys og skygge findes typisk i den italienske have. Italienske haveudformninger indeholder formelle linjer og geometriske mønstrede senge - men ikke mange blomster. Planterne er primært evergreens for tekstur og form i haven. Mange af disse evergreens er manicured i grænser, kant og interessepunkter.

gangbroer

Gangbroer i en italiensk have er formelle linjer. De er kantet med lavt voksende stedsegrønne buske som Templehof Hinoki Falsecypress (Chamaecyparis obtusa 'Templehof'), russiske arborvitae (Microbiota decussata), blå reden (Picea mariana 'Ericoides'), Lille perle fugle reden (Picea abies 'lille perle' ) og dværggran (Picea abies 'Mucronata'). Gangstierne er lavet af en række forskellige materialer. Cobble sten, mursten, tæt montering flod sten eller beton med store sten blandet ind. Brug gangbroerne til at lede dine besøgende omkring din have for at se de funktioner, du har installeret.

Funktioner

Ingen italiensk have er komplet uden klassiske skulpturer. Italienske skulpturer er normalt lavet af marmor og skildrer menneskets figur. Andre skulpturer hviler løver, kører vildt heste og flygter hjorte. For enklere og mindre statuer, brug grundlæggende geometriske former som glober eller små dyreliv som fugle og kaniner. Statuer er placeret i isolerede stillinger med haven, der bruges som baggrund for vægt. Marmorbænke er placeret på strategiske steder for at give haven besøgende et hvilested samt give dem den bedste udsigt over haven design. Hvis en fontæne bruges til en funktion, kan den simpelthen være en tieret runde fontæne med en dam til bunden.

Farveflader

Det bedste sted for blomster er i overdimensionerede urner monteret på marmor piedestaler. Match urnens farve med piedestallen. Piedestalen har brug for at hæve blomsterne til øjenhøjde. Brug en farve i alle urnerne til at binde dem sammen. Nogle blomstrende planter, der skal overvejes, er papirblomsterkrans (Bougainvillea glabra 'Choisy'), dværg azalea (Rhododendron atlanticum), flamingoblomst (Anthurium) og geranium (Geranium spp.). Plante opretstående blomstrende planter i urnernes centrum og placere vining blomstrende planter rundt om kanterne, så de draper over siden.

Evergreens

Evergreens bruges i hele den italienske have. Træer som italiensk cypres (Cupressus sempervirens), italiensk stenpine (Pinus pinea), Loricato Pine (Pinus Leucodermis) og Balsamgran (Abies Balsamea) er placeret omkring baggrunden som store planter. Klippede stedsegrønne buske i form af kugler, terninger og spiraler placeres i beholdere. Hedge omgiver haven med hækbuske trimmet som aflange trekanter. Andre evergreens er trimmet i lave hækninger og dyrkes i intrikate geometriske mønstre.

Video Instruktioner: American Guy Making Pizza In Italy.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar