SĂĄdan vand en ananas

SĂĄdan vand en ananas

I Denne Artikel:

Ananas er den kendetegnende tropiske frugt, og dens stikkende plante og frugt - frugten stiger fra midten af ​​planten på en lang pind - kan gøre en god samtale starter. Ananas kan dyrkes udendørs i USDA hardiness zoner 9 til 11, eller indendørs i en gryde. Uanset hvor du dyrker din ananas, vil du være glad for at vide, at ananas kræver meget lidt vand og kan være førende for xeriscaping.

Få ananas klar til plantning. Hvis du allerede har en tilberedt ananaskrone fra en havebutik eller børnehaver, skal du gå videre til trin 2. Tag fat i ananasfrugten i den ene hånd og bunden af ​​kronen - den stikkende bladstruktur øverst på ananas - i den anden hånd. Vrid kronen for at trække den ud af frugten. Skær væk frugtstykker, der stadig er knyttet til kronen, og sæt kronen på din bordplade i fem dage for at tørre.

Forbered jorden. Hvis du vokser ananaset udenfor, skal du vælge en sandslamplast, der modtager mindst 7 timers sollys per dag. Hvis din have ikke har et sådant område, skal du bruge en standard gallon-størrelse plantekande. Tilføj en tommer grus i bunden for at hjælpe med vanddræning, og top det af med en kommercielt forberedt pottemix.

Plant ananas. Sænk ananaskernens bund ind i snavset til en dybde, så dets stikkende blade møder jorden.

Vand ananasplanten. Vand hver dag for at holde jorden fugtig, indtil der kommer ny vækst fra toppen af ​​ananaskronen. Dette betyder, at planten har taget rod. Derefter reduceres vandingen til ca. 1/2 tommer vand en gang om ugen.

Ting du skal bruge

  • Ananas
  • Gallon-sized pot
  • Grus
  • Pottemix

Tip

  • Ananas kræver lidt vand, med planterne blomstrer pĂĄ kun 20 tommer vand om ĂĄret, ifølge University of Hawaii.

Video Instruktioner: Forsøg med ananas.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar