Sådan bruges Gerbera Daisies til Landskab

Sådan bruges Gerbera Daisies til Landskab

I Denne Artikel:

Brug gerbera tusindfryd i containere eller haver til æstetisk påvirkning.

Gerbera daisy er indfødt i Europa, Sydafrika, Asien og varmere dele af USA. Det er medlem af daisy familien og der er mange sorter at vælge imellem. Gerbera tusindfryd har smukke, langvarige satinblomster. Hver blomst kan være så stor som 5 inches på tværs. De kommer i levende farver som gul, rød og orange. En haug med mørkegrønne blade komplementerer hver blomst. Plant gerbera tusindfryd som flerårige eller årlige, afhængigt af hvor du bor. Blomsterne vil sandsynligvis vokse tilbage hvert år, hvis du plante dem i varme områder i det sydlige USA. De vokser bedst i USDA Hardiness zoner 9 til 11.

Vælg en planteplads, der er i fuld sollys med godt drænet jord. Gerbera tusindfryd har mindst seks timers sol om dagen for den bedste vækst. De kan vokse i delvis skygge, men trives i solrige pletter.

Køb gerbera planter i farver, der supplerer dit hus og andre landskabsplantager. Vælg en farve af blomst for et strømlinet, ensartet udseende. Vælg en række farver for et eklektisk resultat.

Fyld plantepotter og beholdere halvvejs med en højkvalitets torvbaseret pottejord. Placer Gerbera Daisy i midten af ​​potten og udfyld det resterende rum med jorden. Hvis du planter flere i en beholder, som f.eks. En vinduesboks, skal du sætte dem ved siden af ​​hinanden i det ønskede design og påfyldning med jord.

Vand blomsterne grundigt, indtil vandet kommer ud i hullerne i bunden af ​​potten. Hold jorden fugtig gennem vækstperioden. Fjern døde og brugte blomster samt døde blade.

Brug gerbera tusindfryd til at lyse op din veranda eller gårdhave. Placer beholdere eller keramiske gryder og sæt dem i solrige pletter.

Sæt blomsterne i whisky tønder og sæt derefter containerne i hele din gård, herunder langs indkørsel eller gangbro.

Foder gerbera tusindfryd i dit landskab med en vandopløselig mad hver anden uge. Følg anvisningerne på etiketten.

Ting du skal bruge

  • Pottemuld
  • Vand
  • Keramiske gryder
  • Blomsterkasser / planter kasser
  • Gødning

Tips

  • Dyrk Gerbera Daisies i små, lukkede rum. De gør det godt i blomsterkasser, der kan hænges fra dine rækværk eller vinduer.
  • Du kan også plante gerbera tusindfryd i USDA hardiness zoner 7 og 8, men blomsterne vil dø, når frost først vises i efteråret, så regrow på foråret.

Advarsler

  • Tør ikke Gerbera-tusindfryd med et skinneprodukt, fordi bladene er hårde og ikke kan tørres.
  • Undgå at købe gerbera tusindfryd, der har pletter eller bid mærker på bladene. Dette kan indikere et skadedyrssygdomme eller sygdomsproblem. Vælg sorter af gerberas, der er lyse i farve og fri for skade.

Video Instruktioner: 001204 fotokopi og birkestammer.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar