SĂĄdan fejlfindes Lawn Boy Boy Mower Drive Wheels That Will Not Turn

SĂĄdan fejlfindes Lawn Boy Boy Mower Drive Wheels That Will Not Turn

I Denne Artikel:

Hvis din Plæneklipper ikke kører, når du trykker på selvdrevne håndtag på håndtaget, skal du fejlfindes, hvorfor plæneklipperen ikke indgår i selvdrevsfunktionen. I de fleste tilfælde kan du gennemføre halvdelen af ​​reparationsarbejdet, mens du undersøger problemet. Det betyder at du vil demontere de nødvendige dele for at se om drivremmen er brudt. Dette gør det nemt at udskifte bæltet, da bæltet sandsynligvis er årsagen.

Afbryd ledningen fra tændrøret for at undgå, at Lawn-Boy-motoren starter, mens du arbejder.

Placer klipperen på den side, der ikke har luftfilteret. Dette forhindrer gas i at strømme tilbage i filteret.

Find skruerne på transmissionshjulet og fjern dem med en skruetrækker. Fjern dækslet og sæt det til side.

Undersøg bæltet, som forbinder remskiven på bagakslen. Hvis bæltet mangler, brød det og du skal udskifte det. Hvis bæltet er slibet eller har meget tørt rot, glider bæltet og skaber ikke fremdrift.

Ting du skal bruge

  • Skruetrækker

Tip

  • For at afslutte bælteudskiftningen løsnes spændingsbolten pĂĄ remskiven. Fjern remmen fra remskiven og tag den anden ende af bæltet ud af remskiven under klipperen. Rør bæltet pĂĄ plads over remskiverne og spænd spændingsbolten.

Advarsel

  • Hvis bæltet er i god stand, skal du kontakte et servicecenter for at inspicere selve transmissionen. Det er sandsynligt, at noget brød i transmissionen, der kræver en genopbygning.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar