SĂĄdan fejlfindes en Onga Pool Pump

SĂĄdan fejlfindes en Onga Pool Pump

I Denne Artikel:

Swimmingpool pumper arbejder for at holde vandet flydende.

Onga swimmingpool og spa pumper hjælper med at holde vandet strømmer i din pool. Mens Onga-pumper generelt kræver lidt vedligeholdelse hver dag, er det vigtigt at vide, hvad du skal gøre, hvis der opstår et problem. At lære at fejle en Onga-pumpe kan hjælpe dig med at spare penge på serviceopkald.

Fejlfinding af en ikke-funktionel onga-pumpe

Test udgangen, pumpen er tilsluttet, ved at tilslutte et andet arbejdsapparat for at se om det vil fungere. Kontroller sikringsboksen og afbryderen. Udskift sikrede sikringer og nulstil kredsløbet om nødvendigt.

Sluk pumpen og lad den køle af. Hvis pumpen er overophedet, har apparatet sikkert slukket. Tænd pumpen igen for at kontrollere, om den virker.

Placer pumpen i et område med tilstrækkelig ventilation. Kontroller pumpen, herunder sugesylinderen for eventuelle affald, og fjern det om nødvendigt. Motorakslen skal rotere let. Spændingsforsyningen skal være tilstrækkelig til den spænding, der er angivet på pumpens spændingsplade. Hvis pumpen stadig ikke fungerer, skal du ringe til en professionel for at få hjælp.

Fejlfinding Reduced water flow

Mål vandstanden. Vandstanden skal i det mindste dække den nederste halvdel af skimmeren, så pumpen kan fungere. Tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt.

Kontrollér, at ventilerne er korrekt placeret. Ventilerne skal drejes til åben position. Kontroller ventilerne på pumpens sugning eller udladning.

Søg efter luftlækage i sugeslanger eller beslag. Luk håret og lintpotten for at holde det fri for blade og andet snavs. Kontroller undersiden af ​​pumpen eller huset for eventuelle lækager.

Søg efter emner, der kan blokere eller blokere pumpen. Kontroller både sugnings- og udladningsområderne for affald eller andre blokeringer. Fjern dem om nødvendigt.

Forbered pumpen igen. Sluk for strømmen til pumpen. Slip al luft fra filteret, rørsystemet og pumpen. Hvis vandkilden er højere end pumpeniveauet, pumpes pumpen selv. Hvis ikke, skal du afbryde strømforsyningen, fjerne lint og hårpande og fyld beholderskålen op med vand. Rengør og smør "O" -ringen og udskift den. Hvis vandstrømmen ikke gendannes, skal du ringe til en professionel.

Fejlfinding af en lækker pumpe

Sluk pumpen. Løsn foringsboltene med en skruenøgle.

Undersøg "O" -ringen under boltene for korrekt justering. Kig efter tegn på slitage. Hvis ringen er slidt eller på anden måde beskadiget, eller hvis pumpen fortsætter med at lække, skal du udskifte "O" -ringen.

Udskift mekanisk eller læbeforsegling, hvis de er slidte eller beskadigede. Spænd foringsboltene. Hvis lækagen fortsætter, skal du kontakte en autoriseret servicemedarbejder.

Ting du skal bruge

  • Skruenøgle

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar