Hvordan man tager sig af Stevia Planter

Hvordan man tager sig af Stevia Planter

I Denne Artikel:

Stevia er en urt, der for nylig er blevet populær i USA som sødere end sukker. Indfødt til Sydamerika er stevia en tropisk urt, der kun kan dyrkes som en årlig i de fleste dele af Amerika, da temperaturer under 50 grader Fahrenheit vil skade eller dræbe urten. Stevia, som indeholder lime-grønne blade og små, ubetydelige gule blomster, kan vokse op til 18 inches høje og brede. Selvom urten er ret almindelig udseende, er bladene utrolig søde i smag.

Plant din stevia i fugtig, godt drænet jord. Stevia kan plantes i jorden eller dyrkes i en beholder, hvor den kan flyttes indendørs, når køligere vejr kommer. Hvis du planter udenfor, vente, indtil der ikke er nogen fare for frost, og jorden er helt optøet.

Placer din stevia på et sted, hvor det vil blive udsat for delvis sol. Morgen sollys efterfulgt af eftermiddag skygge er bedst, fordi den varme eftermiddags solen undertiden kan scorch bladene af denne urt.

Hold jorden fugtig, men ikke tåget. Den bedste måde at vand stevia på er at lade vandet langsomt dryppe ned på jorden, indtil det er mættet. Dette gøres bedst med en drypslange.

Mulch omkring din stevia plante med 3 til 4 inches af mulch. Dette vil medvirke til at bevare fugtigheden i jorden og hæmme ukrudtsvæksten. Lad ikke mulchet røre ved plantens stamme. Udvid mulch ud til 2 meter rundt om planten.

Kniv tilbage ny vækst hver forår for at opmuntre buskeplanter. Ellers vil du have mange høje blomster med sparsomme blade, og det er bladene af stevia-urten, der er nyttige.

Ting du skal bruge

  • Drypslange
  • barkflis

Tips

  • For mere om, hvordan du bruger stevia som sødemiddel, se afsnittet Ressource.
  • Store stevia planter kan falde over i blæsende områder og bør være stablet til støtte.
  • Harvest stevia ved at skære den ned til kun 2 inches høj i begyndelsen af ​​sommeren og igen i det tidlige efterår.

Video Instruktioner: BEST PROTEIN BARS FOR HEALTH AND WEIGHT LOSS | taste test and review.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar