SĂĄdan Stack Pavers

SĂĄdan Stack Pavers

I Denne Artikel:

Stak pavers i et gitter mønster for at sikre stabilitet.

Stacking pavers til kant en have eller gangbro tilføjer definition og stil til dit landskab. Pavers er et slidstærkt materiale, der skaber et attraktivt og ensartet udseende, der kontrasterer planternes farver og strukturer. Stakede pavers bevarer jord i hævede blomsterbed og forhindrer græs i at kollidere. Brug interlocking pavers, hvis du planlægger at stable mere end tre niveauer for at sikre vægens styrke og stabilitet.

Brug en slange eller mel til at skitsere det område, hvor du planlægger at stable pavers. Hvis du bygger en havevæg, for eksempel vil bredden af ​​væggen være længden af ​​de pavers du bruger plus 6 tommer.

Grav græsset og jorden ud med en spade eller flad skovl. Fortsæt grave indtil overfladen er dyb nok til at nedsænke den første række af pavers plus 5 inches. Hvis du bor i et koldt klima, skal du overveje at grave under frostlinjen for at forhindre frostskader.

Komprimer overfladen med en komprimator eller tampeværktøj, indtil den er jævn. Hæld et 4-tommers lag grus over overfladen og komprimere grus for at forbedre dræningen og forhindre fundamentet i at skifte.

Placer landskabsstof over grus for at hæmme ukrudt og hæld et 1 tommers lag sand over stoffet.

Læg den første kurs eller række af pavers, tilpasse forbindelsespile med de sammenlåsende samlinger eller presse dem tæt på, når du går. Tryk på pavers med en gummibåt til at presse dem fast i sandet. Genopfyld eventuelle huller mellem pavers og jorden med grus.

Placer det andet kursus af pavers med halv mursten på enderne. De halve mursten modvirker mønsteret af pavers, så hver paver overlapper sammenlåsende led under den. Dette laced look giver stabilitet til væggen. Du kan enten købe halvpavers til dette formål eller skære pavers i halvdelen med en hammer og mursten mejsel.

Fortsæt med at stable kurser af sammenlåsende pavers, indtil du når den ønskede højde af din væg. Hvis væggen er beregnet til at bibeholde jord, skal du bøje stakken 1 tommer for hver fodfod for ekstra stabilitet.

Ting du skal bruge

  • Slange eller mel
  • Skovl
  • Tamping værktøj eller komprimator maskine
  • Grus
  • Landskab stof
  • Niveau
  • Sand
  • Gummi mallet

Tip

  • Læg capstones som det sidste kursus pĂĄ dine vægpavers for at beskytte porøse pavers mod frost eller vandskader.

Video Instruktioner: How to install a tree ring.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar