Sådan sælges sort valnødtømmer

Sådan sælges sort valnødtømmer

I Denne Artikel:

Sort valnød er højt værdsat, fordi træet er smukt og nemt at arbejde med. Men mange hjemmelavede sorte valnødtræer har deformiteter, som reducerer deres kommercielle værdi. At sælge et sort valnødtræ til tømmer, skal du finde et tømmermarked i nærheden. Du skal også estimere værdien og tilstanden af ​​dine træer for at afgøre, om de kan omsættes som tømmer. Du kan vælge at gøre meget af legworket selv, eller du kan ansætte en skovfører til at udføre træforhandlingen på dine vegne.

Trin 1

Vurder størrelsen og tilstanden af ​​dine sorte valnødtræer. Mål stammenes omkreds. Vurder højden af ​​træet. Skriv noter på hvert valnødtræ samt en beskrivelse af træets overordnede form. Bliver det lige? Har det synlige markeringer? Fotografer træerne.

Trin 2

Ring til dit amtudvidelseskontor og bede om navnet på en velrenommeret forester. En skovhugger kan vurdere dine træer, så du har en ide om deres kommercielle værdi. En skovhugger vil også anbefale et sekundært marked, hvis dine træer ikke synes at være værdifulde som tømmer. Planlæg en aftale med en forester og informer ham om dine estimater.

Trin 3

Gå forresten gennem din valnødlund og spørg hans mening om hvert træ. Du kan have syv sorte valnødtræer, med fem, der ikke passer til tømmer og to kan styre en toppris. Sørg for at forstå forstørrers skøn, især hvis du har til hensigt at markedsføre tømmeret selv.

Trin 4

Spørg foresteren for nogen anbefalinger om potentielle købere. Hvis du vil have skovhuggeren til at gennemføre salget for dig, skal du tilbyde ham stillingen. Diskuter også træfjernelsesprocessen. Mens tømmerfirmaet kan betale for at høste værdifulde tømmer træer, skal du fjerne de andre træer på egen regning.

Trin 5

Kontakt eventuelle tømmerfirmaer anbefalet af foresteren. Lad dem vide, at du har værdifulde sorte valnødtræer og accepterer bud. Giv dem billeder af træerne og andre data, såsom størrelse. Vent til alle bud kommer ind.

Trin 6

Gennemgå budene og vælg en vinder. Ring til vinderen for at fortælle dem, at de har vundet auktionen. Diskuter alle detaljer og lav en kontrakt for salget.

Ting du skal bruge

  • Kamera
  • Målebånd
  • Internet
  • Telefon

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar