SĂĄdan redder St. Augustine Grass

SĂĄdan redder St. Augustine Grass

I Denne Artikel:

En sund plaster af St. Augustine græs

Hvis din St. Augustine græsplæne er blevet nægtet korrekt pleje i længere tid, vil det være under stress og i fare for at dø. St. Augustine er et årligt græs, der tåler varme og kulde, sammenlignet med andre arter, men det kræver rigelig fugtighed, regelmæssig fodring, en smule sol og korrekt klippning for at fungere godt som en prydplante. Når du begynder en redningsindsats, start med korrekt vanding, da dette er livsnerven for enhver græsplæne.

Føl græsset, strå og jord for fugt. Hvis rist eller jord føles noget mindre end meget fugtigt, vand straks, da græsset sandsynligvis er under tørke stress. Hold St. Augustine grønt fugtigt hele tiden under ristet over rodzonen til en dybde på 6 inches. Påfør mindst 1 tommer vand om ugen i et eller to dybdevand, medmindre regn har været udbredt. Græsset vil undertrykke og derefter dø tilbage i tørke.

Hold af med at klippe, indtil der kommer en ny grøn vækst. Når du har genoptaget et klippeområde, skal du holde græsbladets højde inden for det anbefalede område for St. Augustine-arterne. Slå plænen til 1 til 3 inches i bladlængde og ikke kortere for at forhindre skalpning og solbrænding. Jo længere bladlængden er, desto mindre stress på plantens rødder, jo grønnere græsplænen og mindre hyppigt klippes vil det være nødvendigt.

Påfør en græsgødning, når plænen er godt hydreret, og ny grøn vækst er synlig. Gødning af en tørkebelastet græsplæne kan brænde løvtænderne og rødderne forværre dit problem. Brug en komplet gødningspræparatformel, der er rig på nitrogen. Påfør i henhold til produktmærkningens anvisninger, der ikke overstiger 1 kg af det egentlige kvælstof til hver 1.000 kvadratmeter græsplæne. Påfør over fugtigt græs og vand i godt efter fodring for at drive næringsstoffer ned i rodzonen og forhindre forbrænding af ømt plantevæv. Gentag en gang om måneden fra forår til efterår.

Korrekt gulvende, klorotiske St. Augustine græsplæner vokser på alkalisk jord eller over jernmangel jord med et jern sulfat eller jern chelat blad spray produkt. Påfør i henhold til produktmærkningens anvisninger, når gulvning bemærkes, og gentag efter behov i hele vækstsæsonen for at kompensere for manglen og holde græsplænen grøn.

Ting du skal bruge

  • Gødning
  • Justerbar højde plæneklipper
  • Jernsulfatbladespray

Tip

  • Sjældent kan insektaktivitet og svampesygdomme mærkbart pĂĄvirke helbredelsen af ​​en græsplæne. Efter korrektion af alle de fælles kulturelle problemer med St. Augustine græsplæne og stabilisering af sin pleje, hvis forbedring ikke ses i flere uger i den aktive vækstsæson, bør fejlfinding fortsætte. Tag en prøve af græs, tæppe og jord til dit lokale græsplæne eller børnehave for at se tegn pĂĄ insekter eller sygdomme eller for at teste jorden for forurenende stoffer, der kan dræbe plænen.

Video Instruktioner: IT'S OPERATION CHRISTMAS CHILD! | WHO DO WE GIVE THESE GIFTS TO? | We Are The Davises.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar