Sådan redder du regnskadede rosenbøsninger

Sådan redder du regnskadede rosenbøsninger

I Denne Artikel:

Regn kan skade rosenbuske på få forskellige måder. Hårdkørende regn kan bøje eller knække små stokke, rive blade, rive åbne blomster og overmætte jorden. Gentagne tunge regner og meget høj luftfugtighed kan også skabe ideelle betingelser for svampe, som f.eks. Sorte pletter at tage fat i. Judicious beskæring, oprydning og behandling med fungicider er, når det er berettiget, de vigtigste løsninger til regnbeskadte buske.

Skær bort beskadiget løv, blomster og kaner med rene skarpe sekatører. Lad så mange sunde blade som muligt for at reducere stress på planten. Skær beskadigede kaner ned til et sundt punkt og læg snittet på forspændingen mindst en kvart tomme over en bladaksel eller knopp.

Ryd alle de stiklinger, der faldt eller vaskes på jorden ved regnen og kompost dem eller kassere dem i affaldet. Efterlad en klar jordoverflade for at forhindre sygdom i avl i affaldet.

Afstå fra vanding i mindst en uge og længere, hvis jorden forbliver mættet. Mens roser bruger en stor mængde vand, er våde fødder ikke ønskelige og tilføjer mere stress på bushen. Lad ikke jorden tørre helt ud, men hold af med vanding, indtil de første 2 tommer jord tørres ud, før du genoptager dit vandings regime.

Modvirker sorte svampe eller skimmelsvamp på dine roser ved at sprøjte med et fungicid godkendt til brug på roser. Spray over det berørte løv i henhold til emballage etiketten anvisninger, gentage applikationer som nødvendigt for at udrydde eller kontrollere tilstanden.

Ting du skal bruge

  • beskærersaks
  • Spray rose fungicid

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar