Sådan udskiftes poolpumpelejer

Sådan udskiftes poolpumpelejer

I Denne Artikel:

Swimmingpool pumper hjælper med at rense og cirkulere vandet i din pool.

Din poolpumpe er næsten som hjertet af din swimmingpool. Den pumper vand i hele systemet, cirkulerer vandet gennem filtrene for at forhindre, at snavs og snavs opbygges, samt at algerne dannes på siderne af poolens vægge. Inde i pumpen er et sæt af lejer, der hjælper motorens komponenter kører problemfrit. Når de bliver tilstoppet med snavs og snavs eller slides ned, kan din poolpumpe blive meget støjende eller stoppe med at arbejde helt.

Sluk for strøm til din poolpumpe ved at tage den fra strømkilden eller slukke for strømafbryderen.

Fjern VVS fra pumpen. Tag af fagforeningerne på sug- og udladningssiden ved hjælp af en skruenøgle. Løsn poolpumpen fra den passende holder til jorden og flyt den til et behageligt område for at arbejde i.

Fjern huset fra poolpumpen og adskilles fra motoren. Se i brugervejledningen til din pumpe for at se detaljerne om, hvordan du fjerner poolpumpehuset, da hver model er anderledes. Normalt skal du løsne en bolt med en socketnøgle og løsne metalbåndet, der holder det på plads.

Fjern de fire bolte, der holder pumpen sammen. Disse er placeret på rammens håndklokke. Fjern motorens endeklokker.

Træk motorarmen ud for at udstille kuglelejerne. Indsæt din kuglelejer for at trække de gamle kuglelejer ud. Undersøg dem for skade. Udskift de gamle kuglelejer med nye efter at have smurt dem med lejerfedt, og monter pumpen igen.

Ting du skal bruge

  • Skruenøgle
  • Ratchet sæt
  • Kuglelejer

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar