Sådan repareres en betonudvidelsesfælles

Sådan repareres en betonudvidelsesfælles

I Denne Artikel:

Tilføj værdi til dit hjem.

Ved at reparere forringende ekspansionsled i dit hjem indkørsel øges indkørslen. "Udvidelseskoblinger placeres i indkørsler på strategiske steder for at hjælpe med udvidelsen og sammentrækningen af ​​din beton i vinter og sommermåneder", siger John DiDomenico fra D & G Cement Co. i Dearborn Heights, Michigan. Udvidelsesled er typisk 1 / 2- til 3/4-tommer og er fremstillet af materialer som fiber, fiber blandet med tjære, gummi og vinyl. Uden ekspansionsfuger ville din beton knække. Over tid forringes materialerne i ekspansionsledene, hvilket efterlader et hulrum i betonen for at komme ind i vandet. Når dette sker, skal udvidelsesledene repareres for at holde betonen i god stand.

Rens ud snavs og forringet ekspansionsmateriale fra ekspansionsleddet ved hjælp af en fladskruetrækker. Dette vil skabe et område for din bagstang.

Mål mellemrummet mellem de to betonplader med dit målebånd.

Monter stangstangen i hulrummet, så det er tæt mellem betonpladerne.

Backer stænger kan købes fra hjemmet forbedring butikker og kommer i en række størrelser. Sørg for, at rygstangen du køber, er den rigtige størrelse, så den passer let i hulrummet.

Beton caulk hele vejen over toppen af ​​bagstangen. Caulk vil forsegle hulrummet, forhindre fugt og / eller vand i at sive ind i leddet, siger DiDomenico, med D & G Cement Co.

Tillad fem til 10 minutter for at se om nogen af ​​betonblæserne siver gennem leddene og skaber huller. Hvis dette sker, skal du omkalkere det eller de berørte områder.

Ting du skal bruge

  • Fladskruetrækker
  • Målebånd
  • Backer stang
  • Selvnivellerende betonblanding

Tip

  • Sørg for, at du reparerer dine ekspansionsled på en varm, tør dag, så at kæden kan strømme ordentligt.

Advarsler

  • Kør ikke eller gå på tværs af de frisk forseglede ekspansionsled, indtil de er tørre.
  • Kontroller betonblæserens instruktioner for tørre tider (placeret på bagsiden af ​​rørledningen).

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar