SĂĄdan Prune Thuja Occidentalis

SĂĄdan Prune Thuja Occidentalis

I Denne Artikel:

Prune Thuja occidentalis to gange om ĂĄret for at opretholde sin form.

Thuja occidentalis er medlem af arborvitae slægten, en gruppe evergreens, der er kendt for at være nem at pleje og vedligeholde. Thuja occidentalis vokser dog hurtigt og vil nå 12 fod i højden, når de er modne. Det er bedst at beskære Thuja to gange om året for at holde det nede i en overkommelig størrelse og ønskelig form. Hvis det overhovedet er muligt, gå ikke glip af nogen aftaler. Det kan tage flere årstider for Thuja at komme sig ud af den hårde beskæring, der er nødvendig for at skære den tilbage til størrelse.

Knip 2 tommer væk fra de nyvoksede spidser (de vil være en lysere grøn end den ældre løv) stammer af en ung Thuja i løbet af de første to sæsoner af vækst i din gård. Dette vil tilskynde nye stængler til at filme ud og udfylde indretningen.

Fjern enhver gren af ​​din Thuja, der sportbrune nåle. Disse grene er døde og skal skæres tilbage til deres oprindelsessted. Brug et par skarpe skovskærer til at skære grenen tilbage til kraven, det hævede punkt i bunden af ​​grenen.

Skær din Thuja hække for at skabe en ønskelig form. Brug hækklipper til at trimme væk den overgroede nye vækst (en lysere grøn end den ældre vækst) på toppen og siderne af hægen, indtil den genoptager den ønskede form. Ved beskæring skal du holde toppen af ​​Thuja en smule smalere end bunden for at forhindre de øvre grene i at blokere de nedre grene 's adgang til sollys.

Ting du skal bruge

  • Beskæring af skær
  • LĂĄseskærer
  • Hedge klipper

Tips

  • Prune din Thuja i begyndelsen af ​​sommeren, efter at den er færdig med at producere ny vækst og i slutningen af ​​sommeren midt i slutningen af ​​august.
  • Det er bedst at beskære en Thuja regelmæssigt for at holde den til en ønskelig størrelse. Men hvis din Thuja er blevet overgroet, skal du muligvis skære den tilbage i det ældre træ for at skære det ned i størrelse. Form din Thuja med en hĂĄrd beskæring i begyndelsen af ​​sommeren. Fjern ikke mere end en tredjedel af dets løv i et enkelt vækstĂĄr. I stedet skal du vente til næste sommer for at forynge det igen. Det kan tage din Thuja flere ĂĄrstider at udfylde hullerne bagved ved at forme den tilbage i det gamle træ.

Video Instruktioner: Pruning the Thuja occidentalis.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar