Sådan Prune en indendørs Orange Tree

Sådan Prune en indendørs Orange Tree

I Denne Artikel:

Når de fleste mennesker tænker på appelsiner, tænker de på solrige Florida, hvor appelsintræer vokser store og producerer frugt som runde og orange som solen selv. Men du behøver ikke at gå til Florida for at have lidt tropisk solskin i dit eget hjem. Der er flere sorter af appelsintræ, der kan dyrkes indendørs i dit eget hjem. Disse prydetræer har brug for særlig pleje, herunder beskæringsteknikker, der er lidt anderledes end stilen ved beskæring, at appelsintræer dyrkes udendørs for at producere modtage.

Vent til februar for at beskære dit træ. Dette er lige før træet bevæger sig ud af dvale. Beskæring i februar hjælper med at reducere chok på træet.

Skær dine beskæresaks før beskæring af dit træ. Det er vigtigt at beskære dit træ med skarpe saks for at gøre rene beskæringer.

Stryg knivene med alkohol, inden du beskærer dine træer og mellem hver snit for at undgå spredning af sygdom.

Undersøg dit træ og udvikle en beskæringsstrategi, før du beskærer dit træ. Citrus træer gemmer størstedelen af ​​deres energi i deres blade, så din beskæringsstrategi skal sigte mod at beskære den mindste mængde blade fra træet.

Fjern kun hele lemmer, fjern aldrig bare tupperne eller lemmerne for at beskære træet. Skær dine grene i en vinkel, starter lige uden for bark-ryggen i forkanten af ​​et træ og lystfisker væk fra træets bagagerum. Fjern aldrig mere end 1/3 af træets lemmer i noget år.

Fjern eventuelle syge eller beskadigede lemmer og suckers, som er trælegemer, der vokser fra rødderne eller under graftet af dit træ.

Fjern eventuelle lemmer, der krydser midten af ​​træet eller gnider mod hinanden. Dette vil bidrage til at fremme bedre luftcirkulation blandt grenene og hjælpe med at reducere sygdommen i træet.

Fjern eventuelle svage lemmer, som ikke kunne understøtte vækst af frugt på dem. Dette vil give mere energi til vækst af stærke lemmer.

Ting du skal bruge

  • Orange træ
  • Beskæring af skær
  • sharpener
  • Alkoholservietter

Video Instruktioner: Chili planter 2015 Update 19 juli.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar