Sådan beskytter du din postkasse fra en plov

Sådan beskytter du din postkasse fra en plov

I Denne Artikel:

Hæng en postkasse fra frie svingende kæder for at beskytte den.

Det er skærpende at gå ud for at få posten efter en snestorm kun for at finde din postkasse blevet knust. Snowplow drivere er kendt for at lejlighedsvis ramme en postkasse, når man pløjer landlige veje. Plov- og postkassakollisionerne finder normalt sted, når syn er svækket af blændende sne. En landdistrikts mail rutejendommer har pligt til at oprette en postkasse i henhold til postbestemmelserne. En fri-svingende pol eller kæde gør det muligt for postkassen at svinge frem og tilbage, hvis plødet sker for at ramme det. Beskyt din boligpostkasse fra en plov under opsætning og vedligeholdelse.

Køb en træpostkasse med kæder eller et svingende postkasse kit.

Sæt kittet i overensstemmelse med produktets anvisninger.

Markér en plet, der er seks til otte tommer inde fra forkant af kantsten eller fortovskanten på højre side af vejen. Du kan muligvis anmode om særlig tilladelse fra postmesteren til at oprette kassen på venstre side af vejen nær din indkørsel.

Grave et hul for at synke postkassen eller stå i jorden med en skovl eller efterhullet digger. Indstil postkassestativet på plads.

Fastgør postkassen til posten i henhold til produktvejledningen. Postkassen skal være 41 til 45 tommer fra jorden, som gør det muligt for mailbåsen at nå ind i beholderen.

Sikre klæbemiddelbaggrundede reflektorer eller bånd til postkassen på hver side.

Skov postkassen ud så hurtigt som muligt efter en storm for at holde området klart.

Ting du skal bruge

  • Mailbox kit
  • Skovl eller efterhullet digger
  • reflektorer

Advarsel

  • Postkasser skal godkendes af den amerikanske posttjeneste. Landmandsselskabet kan nægte at levere mail til dig, hvis kassen ikke er op til standarder.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar