Sådan Propagate Hostas

Sådan Propagate Hostas

I Denne Artikel:

Hostas er fulde af smukke grønne blade.

Hostas er herbaceous stauder kendt for deres løv, ikke deres blomster. Hostas kommer i flere forskellige former og størrelser, og kan vokse så lidt som 6 inches bredt eller så stort som 8 meter bredt. Hostas er nemme at vokse og tolerere skygge godt. De skal dog have mindst fem til seks timers sollys hver dag. Når en hosta bliver for fuld, kan du forplante den. Bare fjern en af ​​hostas offshoots og plant den til at vokse en ny hosta.

Vent til at opdele dine hostas, indtil de er modne, og der bliver ikke flere skud fra midten af ​​planten. Ifølge Ohio State University, kan det tage fire til otte år for en hosta at modne.

Tænd et par haverhandsker og grave op din hosta plante. Du behøver ikke at grave mere end 1 fod for at kunne trække hosta planten op og ud af jorden.

Skyl snavset ud af rottene fra hosta planten med din haveslange. Dette giver dig mulighed for nemt at identificere de nye skud.

Afskær de nye skud med din havesaks. Disse nye skud vil spire ud af de vigtigste skud.

Plant din opdelte hosta shoot kort efter at du har fjernet den fra de vigtigste hosta. Ideelt set skal jorden, hvor du planter hosta, have en pH på 6,5 til 7,5. Du skal også blande organisk stof med de øverste 6 tommer jord.

Vand din udbredte hosta dagligt indtil rødderne er vokset og taget fat, og planten er begyndt at vokse.

Ting du skal bruge

  • handsker
  • Skovl
  • Slange
  • Saks

Tip

  • Forår er den bedste tid til at forplante din hosta, selv om det kan gøres når som helst i løbet af året. Om foråret er blade imidlertid ikke fuldt ud udvidet, hvilket gør det lettere at se nye skud.

Advarsel

  • Pas på snegle og snegle. Disse skadedyr kan forårsage skade på nyudbredte hosta.

Video Instruktioner: Dividing Hostas.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar