Sådan blandes beton

Sådan blandes beton

I Denne Artikel:

Sådan blandes beton

Blanding af beton er faktisk meget enkel. Der er dog nogle pointers, der kan hjælpe.

Du kan købe færdigblandet cement og følge instruktionerne på pakken, eller du kan blande dine egne. Til specielle anvendelser og større arealer er det bedst at blande dine egne. Cement eller mørtel er ikke svært at blande og hælde, men planlægger at udøve en masse fysisk indsats på jobbet. Det er et arbejdskrævende job. Overvej at bære en maske for at undgå at trække vejret med irriterende støv og handsker for at holde kalkprodukter væk fra din hud.

Cement eller beton er et almindeligt materiale, der bruges til at hælde fodspor, fortove, fundamenter og en række andre bygningsbehov. Hvis du har brug for meget beton, overveje at købe eller leje en cementblander. Der er små tønder du kan rulle, der vil blande op en forholdsvis lille mængde materiale. Og for små områder kan du blande din beton i et karbad. Der er forskellige størrelser badekar du kan købe til denne brug.

Den grundlæggende formel er 1 del sand, 1 del aggregat, 1 del Portland cement til 24 dele vand. Men vandet og det samlede beløb varierer alt efter hvad du bruger din beton til og det klima, du bruger det til.

Tilsæt lime, hvis du vil have din cement stærkere vedhæftning. Lime er en irritation. Faktisk er Portland cement ikke godt at trække vejret enten, så - igen - hold hånden dækket, især når du bruger de tørre materialer. Og gør alt sammen udendørs eller i et godt ventileret område. Du kan også tilføje farve til blandingen, hvis du vil tynde den cement, du vil bruge. Farverne kommer i pulverform og kan blandes ind med de andre ingredienser til den ønskede intensitet.

Når du har blandet din cement til den konsistens, du vil have (læs Portland cement-pakken til vejledning), kan du lade den sidde i et par minutter at sætte. Der er mange variabler i hældning af cement, der er afgørende for den slags projekt, du laver. Men her handler vi om at blande og ikke hælde.

Lad det være tilstrækkeligt at sige, at du kan bruge finere aggregater til mere delikate job, hvor du har brug for en glattere blanding. For eksempel, hvis du bruger en tynd slurry til at glide ind mellem større sten, har du brug for enten meget fint grus eller ingen grus overhovedet. Hvis du vil have en tung, tyk blanding for at hælde fodring af et hegn, så gør duet grus et glimrende aggregat.

Når jobbet hældes, kan du oprette overfladestruktur ved at bruge frimærker, broer eller noget andet, der vil danne et indtryk. Eller du kan gnide i pulverformige pigmenter for skyggede farver eller trykke sten eller andre interessante materialer ind i overfladen.

Ting du skal bruge

  • Sand
  • Et aggregat som ærter grus
  • Portland cement
  • En blander eller blandebeholder
  • Handsker og fortrinsvis en maske

Video Instruktioner: Svampe i beton.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar