Sådan laver du et presset blomsterkort med vokspapir

Sådan laver du et presset blomsterkort med vokspapir

I Denne Artikel:

Når du har trykket på blomster fra din have, skal du oprette et unikt håndværk ved at trykke på blomsterkort. Denne proces er hurtig og nem nok til et børneprojekt. Vælg et notatkort farve i en komplementær farve til et smukt færdigt kort.

Sæt jernet til en varm temperatur uden damp.

Skær to stykker vokspapir i samme størrelse som forsiden af ​​dit notatkort.

Placer et stykke vokspapir på et fladt arbejdsområde. Arranger dine pressede blomster på vokspapiret og efterlad en 1-tommers grænse omkring alle fire kanter.

Sæt det andet stykke vokspapir over det første stykke, pas på at ikke bevæge eller forstyrre blomsterne, når du placerer papiret.

Påfør det varme jern på det voksede papir, indtil du ser, at vokspapirlaget smelter til hinanden omkring ydersiden og omkring de enkelte blomster. Smelte vokspapiret med jernet forsegler blomsterne mellem lagene af vokspapir.

Lad det varme vokspapir afkøle helt, før du fortsætter med de resterende trin.

Vend det voksede papir over til bagsiden. Anbring dobbeltsidet tape rundt på vokspapirets yderkant og fjern strimlerne, der dækker klæbemidlet på den anden side af båndet.

Placer vokspapirstykkerne over forsiden af ​​notekortet. Tryk vokspapiret fast rundt om kanterne for at sikre, at vokspapiret klæber sikkert.

Ting du skal bruge

  • Pressede blomster
  • Voks papir
  • Saks
  • Jern
  • Blank notatkort
  • Dobbeltsidet tape

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar