Hvordan man laver hule betonblokke

Hvordan man laver hule betonblokke

I Denne Artikel:

Faste betonblokke kan laves med de rigtige forme og lidt knowhow. Hule betonblokke kræver imidlertid en betydelig mængde finesser at komme ud korrekt. Den bedste metode til at skabe hule betonblokke i hjemmet indebærer at bruge oppustelige bolde som forme. Det skaber et kugleformet mønster, der kan bruges som blomsterpotter og havearbejde, såvel som tjener mere praktiske opgaver. Hule blokke lavet i andre former kræver meget mere specialiseret udstyr.

Indblæs en strandkugle og brug en filtpen til at tegne en cirkel rundt om toppen med luftventilen i midten. Dette bliver åbningen af ​​din betonblok.

Påfør vandbaserede betonfrigørende midler på hele overfladen af ​​bolden.

Wrap strimler af hardware klud rundt på overfladen af ​​bolden, efterlader området inde i den trukkede cirkel klar. Vær sikker strimlerne forbliver så jævnt fordelt som muligt: ​​Flere lag oven på hinanden, vil skabe en ujævn overflade, hvilket gør det vanskeligere at få den konkrete sfære højre.

Placér et lag vådbeton rundt på overfladen af ​​bolden. Laget skal være ensartet 1/2 tommer tykt rundt hele overfladen. Området inde i den trækede cirkel skal holdes helt fri for betonblanding.

Lad betonen hærdes i mindst 24 timer.

Deflate bolden og fjern det forsigtigt fra betonen.

Tilføj yderligere lag beton over den første, indtil blokken er af den ønskede tykkelse. Du kan ønske at gøre dette i etaper og tilføjer lidt beton ad gangen i stedet for at sætte det hele på gang.

Ting du skal bruge

  • Strandbold ELLER OpblĂĄsbar gummikugle Filt pen Hardware klud Beton Betonfrigørende middel

Tip

  • Opsæt et arbejdsomrĂĄde for at lægge betonen og rydde eventuelt overskydende materiale op. VĂĄd beton kan ryddes op uden for meget besvær, men tør beton er næsten umulig at fjerne.

Video Instruktioner: CHEVILLE MOLLY MULTI fixer dans parpaing BA13 brique creuse béton plaque de plâtre charges lourdes.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar