Sådan laver du friske blomsterarrangementer i en spand

Sådan laver du friske blomsterarrangementer i en spand

I Denne Artikel:

Skovle fulde af blomster kan lyse ethvert værelse.

Alle de pulserende farver i forår og sommer, skåret og arrangeret, oplyser ethvert værelse. De dristige blomster af friskskårne gerbera tusindfryd, iriser, dahlias, asters og mange andre inspirerende blomster gør en stor effekt, uanset om de bruges til afslappede eller formelle arrangementer. Når du vil lade din kreativitet skinne uden at bryde banken, skovle, enten dekorative, glatte, metal, plastiske eller antikke, gør en fremragende beholder til festlige, afslappede arrangementer og en nyttig gave, efter at blomsterne falmer væk.

Vask skovlen grundigt med varmt sæbevand for at fjerne snavs og kemikalierester.

Brug en stor, serrated kniv til at skære blomstret skum kugle i halvdelen, og læg den ene halvdel (skåret side ned) i bunden af ​​spanden. Hvis du bruger blomstrende skumsten, skal du placere mursten (s) bredt nedad i bunden.

Brug en paringkniv til at smøre 6 til 7 huller i skummet, og tilsæt derefter nok vand til at mætte skummet og lad det sive i 30 minutter til en time før indsættelse af stængler.

Bestem, hvor høj du ønsker, at blomsterne skal stå i spanden. Placer flere stængler i spanden for at bestemme, hvilken grundlæggende højde der er behov for arrangementet.

Skær en stang til den ønskede højde for at sikre, at den sidder på det rette niveau. Når du er tilfreds med højden, skære alle stængler til samme højde eller varierende højder for at skabe forskellige visuelle virkninger. Brug beskæringssnus eller en skarp kniv til at skære stængler i en vinkel for at give mulighed for absorption af vand.

Fjern løv fra længden af ​​hver stamme og indsæt stængler i blomsterskum til kontrolpositionering.

Ting du skal bruge

  • Spand
  • Friske blomster med fuld stilke
  • Blomsterskum kugle eller mursten
  • Stor serrated kniv
  • Skrælle kniv
  • Beskæring snips
  • Dekorativt bånd (valgfrit)

Tips

  • Slør dekorative bånd rundt på toppen af ​​bucket for ekstra appel.
  • Eksperimenter med forskellige arrangementer, inden du skubber stængler ind i blomsterskum.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar