Sådan Level en gruspude

Sådan Level en gruspude

I Denne Artikel:

Hold dit grusniveau for at gøre det muligt at bruge den effektivt som overflade.

At finde det rigtige materiale, der skal bruges til en lille struktur, eller til et brolagt område, kan være en vanskelig beslutning i betragtning af de valg, der er til rådighed. Når pakket jord er for ustabil og armeret beton langt mere omfattende end nødvendigt, er en gruspude ofte svaret. Langvarig og stærk nok til at modstå brug fra let køretøjstrafik, har gruspadser tendens til at skifte over tid. På grund af dette er jævnstrømningen regelmæssigt en nødvendig del af opretholdelsen af ​​puden. Det er ikke en vanskelig proces, og de fleste boligejere kan fortsætte med udjævningsprocessen ved hjælp af enkle værktøjer og en smule udskiftning grus til at håndtere ethvert tab.

Brug en rake til at gå over grusens overflade, aften ud af overfladen ved at sænke høje områder og fylde hulrum. Tilføj yderligere grus for at fylde fordybninger i overfladen, hvis det er nødvendigt. Hæld gruset ned i det nedtrykte område og smid det ud med raken.

Level puden ved at placere en 4-tommers 4-tommers plank over puderammen på modsatte kanter. Træk formularen over ramkanten ved hjælp af en frem og tilbage bevægelse for at flytte gruset foran baren, hvorved overfladen bliver nivelleret.

Våd gruspladen med en vandslange, dæmp gruset uden at mætte den. Tøm gruset ned med en tung genstand for at komprimere gruset. Hvis det komprimerede grus falder lavere end ramkanterne, skal du tilføje mere grus og gentage udjævning / udjævningsprocessen. Tamp igen, indtil den komprimerede overflade er lige med toppen af ​​rammen.

Ting du skal bruge

  • Rive
  • Udskiftning grus
  • 4-tommer med 4-tommers plank
  • Vandslange
  • tamp

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar