Hvordan man dræber græs nematodes

Hvordan man dræber græs nematodes

I Denne Artikel:

Friske græsplæner kan modstå nematodskader.

Der er flere arter af nematoder, der fodrer på græsplæne. Nematoder er små orme-for lille til at ses med det blotte øje. De er oftest identificeret af den skade, de påfører på græsplæner, som de fodrer med græsrødder. Nematode-infested græs kan blive gul, vilje, brun, tynd eller endda dø ud i uregelmæssigt formede patches, der bliver større over tid. Nematodskader ligner andre græsproblemer som tørke, svamp og sygdom. Før du behandler dit græs, tag en jordprøve fra det berørte område til dit lokale amtudvidelseskontor for at være sikker på, at nematoder er dit problem.

Ring en professionel til at befugt jorden med et nematicid som Basamid G (dazomet), før du planter dit græs. Dette kemikalie er ikke godkendt til hjemmebrug og skal anvendes af en professionel.

Ring en professionel til at befugt eksisterende græs med Curfew Soil Fumigant. Denne smøremiddel er ikke godkendt til ikke-professionel brug og kan ikke anvendes på hjemmet græsplæner. Det kan dog anvendes til atletiske marker eller andre ikke-residente græsplæner. Fumiganten kan ikke anvendes inden for 100 fod af en struktur, og græsset kan ikke anvendes i 24 timer efter påføring. Curfew Soil Fumigant er ikke godkendt til brug på alle områder.

Dræb nematoder i de øverste 6 til 8 tommer jord med solisationsmetoden. Til jorden til en dybde på 6 til 8 inches med en rototiller. Fjern eventuelle sten eller snavs, som du finder undervejs og bryd op alle store klumper af snavs. Vand jorden med et par tommer vand, hvis det er tørt. Stræk to lag med klare, UV-stabiliserede plastplader eller tjære over jordoverfladen. Begrave jordens ender 5 til 6 inches dybt for at sikre dem. Hold tarpen på plads i seks til otte uger. Jord solvarme skal gøres i de varmeste måneder af sommeren.

Ting du skal bruge

  • Polyethylen- eller polyvinylchloridplader eller tjære
  • Rototiller

Tip

  • Test sod for nematoder inden køb.

Advarsel

  • Dazomet vil ikke dræbe alle nematoder i din græsplæne, og de kan genoprette sig efter en periode.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar