Hvordan man identificerer forskellige typer blade

Hvordan man identificerer forskellige typer blade

I Denne Artikel:

Træer kan identificeres af deres blade.

Blade kan give værdifuld information om træarter. Ved at undersøge form, farve, størrelse, arrangement og tekstur af en bladprøve, kan du nøjagtigt bestemme forskellige typer træer omkring dig. Ved at bruge grundlæggende observationsfærdigheder kombineret med et bladidentificerende websted, bør du kunne finpudse dine anerkendelsesevner og identificere indfødte træer i dit område.

Saml en bladprøve fra det træ, du gerne vil identificere. Brug en bladskæring, der indeholder en kort del af grenen for at give dig mere indblik i træet.

Bestem, om bladet kommer fra et løvfældende eller nåletræ. Nåletræer har nåle, der kan være lange og skarpe eller flade og skællede. Løvfældende træer har flade, brede blade. Dette trin er vigtigt, før du kan gå videre med bladidentifikation.

Indtast de oplysninger, der er hentet fra trin 2, til en bladnøgle, såsom online-identifikatoren, der tilbydes af Virginia Tech eller University of Wisconsin.

Undersøg arrangementet af bladene. Hvis de er nåle, skal du afgøre, om de er i bunker eller single. Hvis de er blade, afgøre, om de er på grene, der vokser direkte på tværs af hinanden eller vokser i et forskudt, vekslende mønster. Indtast disse oplysninger i bladnøglen.

Tilføj yderligere oplysninger om bladfarve, form og stil i bladnøglen, som det bliver bedt om. Når du indsnævrer dine bladarter, bliver mulighederne mere specifikke for din prøve. Tag dig tid til at undersøge din prøve og de mulige valg og gøre dine valg nøje i bladnøglen. Hvis du laver en fejl, skal du blot klikke på knappen "Tilbage" på din browser for at foretage et alternativt valg.

Bestem de arter af træ, din bladprøve tilhører baseret på bladnøgles beregninger.

Video Instruktioner: Rich Evans Auditions for Blade Runner 2049.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar