Sådan identificeres kirsebærtræer

Sådan identificeres kirsebærtræer

I Denne Artikel:

Blandt frugtbærende kirsebærtræer er der to hovedtyper: Prunus avium (søde kirsebær), som er den slags, der sælges i producere sektioner til spisning, og Prunus cerasus (surkirsebær), som er den slags, der anvendes til madlavning og bagning. Indenfor disse to typer er der en bred vifte af arter, som alle smager lidt anderledes. Men de træer, som de vokser på, alle er af samme familie, har mange lignende egenskaber.

Overhold årstiden i det område, hvor du tror du har set et kirsebærtræ. Kirsebær blomstrer tidligt om foråret, så producerer langstrakte klynger af blegede, grønne, hængende bær senere i foråret.

Vær opmærksom på træets blade. Alle kirsebærtræer har ret store, skinnende (ikke furrige) grønne blade. De nederste vil være en mellem-til-mørkere grønne, mens ovenover, vil du se bladene begynde at blive en lysere gul. I efterårets vejr bliver de gullige, med bare en rødt farve. På alle tider af året er blade en aflang oval form med små serrations langs deres kanter. Mens det stadig er på træet, er bladene enkle og alternativt langs grenene. Kirsebær er løvfældende, så de vil miste deres blade en gang om året. Hvis træet blomstrer, fortsæt til trin 3. Hvis træet er fruiting, fortsæt til trin 4.

Overhold blomsterne på kirsebærtræet. I stedet for at være rent dekorative, som med japanske kirsebærtræer (som ikke bærer frugt), har disse blomster meget lange stammer, der pokker ud af mindre elfenben blomster. Kombinationen er meget god til at tiltrække bier, hvilket er en velsignelse for træerne, fordi ikke alle af dem kan selvbestemme. Blomster er aflange cylindre i form.

Overhold frugt på kirsebærtræet. Hvis det er sent forår i dit område, er frugterne af et kirsebærtræ små, blegne, grønne bær, der hænger fra træets grene i hængende klynger. Havde du set blomsterne på forhånd, ville du bemærke, at frugten nu hænger, hvor blomsterne tidligere var. Senere i sæsonen, på vej mod sensommeren, vil du bemærke, at kirsebærene bliver større og vender en smule skygge af rødt. Den præcise skygge og mønster på skindene varierer efter arter af kirsebær. Kontakt din producere bog for mere information om specifikke arter.

Overhold barken og dyrelivet omkring træet. Kirsebærtræsbark er hårdt, mørkebrunt, og ikke shaggy. Træet under er ret hårdt mod bunden af ​​træet, og det er derfor, det bruges ofte i træhåndværk og byggeprojekter. Op mod toppen, hvor grene stadig vokser stadig større, er barken meget blødere og kan blive beskadiget af vejret. Kirsebærtræer er gæstfrie steder for et stort udvalg af dyreliv, herunder mange insekter (og skadedyr), egern og fugle. Hvis træet er begyndt at frugt, kan du endda blive ført til det af fugle, der efterlader bevis for deres kirsebærspiseaktiviteter rundt omkring dig.

Ting du skal bruge

  • Field Guide to Produce (eller anden identifikationsguide med fotos, der dækker kirsebær)

Video Instruktioner: Calling All Cars: The Grinning Skull / Bad Dope / Black Vengeance.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar