Sådan dyrker du grøntsager i æsker

Sådan dyrker du grøntsager i æsker

I Denne Artikel:

Peberfrugter kan krydre din kassehave

Voksende grøntsager i æsker kræver valg af sorter, der er velegnet til havearbejde. Vælg petit sorter og sørg for, at rodgrøntsager passer til din boks havearbejde idealer. Med behørigt vand, befrugtning og sollys skal din boksede grøntsagshave give dig masser af sund mad.

Vælg dine grøntsagsfrø forsigtigt, vælg sorter, der er beregnet til beholder voksende som små sorter af tomater, agurker, gulerødder og peberfrugter.

Start din grøntsagsfrø i en lejlighed. Forbered startblandingen i henhold til producentens anvisninger, og plant og vand dine frø. Overplant lidt, da ikke alle frø vil spire. Du kan tynde dem, når de begynder at vokse. Tend forsigtigt, især først, da frøplanter er skrøbelige.

Transplant dine grøntsager til permanente boksehjem, efter at de er vokset et par centimeter højt og er stabile og sunde. Begynd med at lægge pottejord i æskerne. Med trowel grave huller lidt længere end de rodkugler, der har dannet i lejlighederne. Tryk forsigtigt siderne af hvert segment af flade for at løsne rodkuglerne en efter en. Flyt hurtigt for at plante hver frøplante i æskerne uden at udsætte rødderne for for meget luft. Dæk rodkuglerne grundigt med jord. Begraver ikke plantene eller nogen af ​​deres blade.

Vand dine vegetabilske planter regelmæssigt og tilsæt vand, når toppen af ​​jorden føles tør. Hvis dine kasser ikke dræner godt, skal du bore små huller i bunden, før du lægger nogen jord eller planter i dem. Gør kun dette, hvis du placerer dem udenfor eller i en bakke, så overskydende vand kan løbe af.

Indsæt tomater, ærter og andre vinfrugter efter behov. Brug billige 1/4 "dowels som indsatser.

Gød i overensstemmelse med dine grøntsags behov. Konventionelle og økologiske muligheder er tilgængelige fra mange producenter og i tørre og våde former. I de fleste tilfælde fortyndes gødning, så du ikke brænder vegetabilske planter.

Ting du skal bruge

  • Kasser (ikke pap)
  • Vegetabilske frø
  • Starter mix
  • Flad
  • Hånd trowel
  • 1/4 "dowels
  • Gødning
  • Boremaskine (valgfri)

Tip

  • Hvis du dyrker rodfrugter, skal du vælge bokse med større dybde end bredde. Dette giver dig mulighed for at give disse planter det vertikale underjordiske rum, de ønsker, mens du stadig bruger en rimelig mængde jord.

Video Instruktioner: Sådan dyrker du jordbær på lidt plads.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar