Hvordan man dyrker pebermynte indendørs

Hvordan man dyrker pebermynte indendørs

I Denne Artikel:

Vok pebermynte indendørs til en smuk husplante og en tilførsel af pebermynte.

Pebermynte er en populær urt blandt husgartnere til brug i te og hjemmelavede sæber og lotioner. Gartnere, der dyrker pebermynte udendørs, lærer hurtigt, hvor hurtigt pebermynte spredes i et voksende rum. Af denne grund vælger mange mennesker at dyrke pebermynte i beholdere for at forhindre, at de overtager en have. En anden voksende mulighed er at dyrke pebermynte indendørs i en smuk beholder. Find en solrig vindueskarme eller sæt en pebermynte plante under et voks lys for at give pebermynte til dine behov.

Anbring en lille smule grus over bunden af ​​beholderen for at dække afløbshullet. Fyld beholderen næsten fyldt med pottejord.

Drys ca. 10 frø over toppen af ​​potten. Læg forsigtigt frøene med ca. 1/8 tommer pottejord.

Sprøjt overfladen af ​​pottejorden generøst med vand for at fugte jorden. Hold jorden jævnt fugtig i hele spiringstiden.

Pas på, at kimplanterne spire og læg beholderen under vækstlyset, efter at kimplanterne kommer ud af jorden. Placer vækstlampen 2 til 4 fod over planterne. Hvis du bruger standard fluorescerende pærer, placer dem 2 til 4 tommer over plantene.

Tynd kimplanterne, når de er ca. 2 tommer høje. Opbevar de to stærkeste frøplanter i beholderen og kassér resten. Sørg for, at kimplanterne er placeret så de er så langt fra hinanden som muligt i beholderen.

Reducer mængden af ​​vand du giver pebermynteplanterne nu. Vent, indtil jorden er helt tør, før du vander hver gang.

Giv pebermynteplanterne ca. to timers sollys eller tid under et vækstlys og hold planten på et sted, der forbliver cirka 70 F.

Ting du skal bruge

  • 1/2 gallon plantebeholder (med afløbshul)
  • Steril pottejord
  • Grus
  • Pebermynte frø
  • Spray flaske fyldt med vand.
  • Væk lys

Tip

  • Du mĂĄ mĂĄske bruge en mindre beholder og derefter tynde frøplanterne for at forlade kun en stærk pebermynteplante i potten.

Advarsel

  • Pebermyntefrø er giftige. NĂĄr planten blomstrer, sørg for at holde den væk fra kæledyr og børn.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar